Μεταβλητό μετοχικό κεφάλαιο: Οι ρωγμές εκκίνησης με υποστήριξη SoftBank υπό πίεση για την κλίμακα


Καλώς ορίσατε πίσω στη μεταγραμμένη έκδοση του δημοφιλέστερου podcast Equity. Αυτή την εβδομάδα, οι συγγραφείς της TechCrunch Kate Clark και Connie Loizos συμμετείχαν στο στούντιο από τον γενικό συνεργάτη της Canvas Ventures Rebecca Lynn .

Αυτή την εβδομάδα το πλήρωμα μίλησε για τους μεγάλους κύκλους που έθεσε η StockX, που έφθασε το 110 εκατομμύρια δολάρια με αποτίμηση αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων . Και η Cameo, η οποία παρέχει προσωπικά ηχογραφημένα μηνύματα από διασημότητες και επιρροές σε όποιον θα πληρώσει γι 'αυτούς, έθεσε 50 εκατομμύρια δολάρια σε εκτιμώμενη αξία αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων .

Η ομάδα συζητούσε στη συνέχεια Brandless και το χρηματικό ποσό που η SoftBank χύνεται σε αυτό. Όντας ο αποδέκτης τέτοιων μεγάλων ποσών σε νεαρή ηλικία προσθέτει μεγάλη πίεση στην παραγωγή.

Kate Clark: … Brandless έθεσε αυτό το $ 240 εκατομμύρια γύρο, μόνο ένα χρόνο μετά την έναρξη. Έτσι είναι μια πολύ νέα εταιρεία. Και τώρα η γρήγορη προώθηση ενός άλλου έτους, SoftBank πιέζει τους να είναι κερδοφόρα. Αλλά τώρα είναι μόνο δύο χρονών. Θέλω να πω, ποια είναι η εκκίνηση δύο ετών ακόμη και σε εκείνο το σημείο; Rebecca Lynn: Λοιπόν και τι άλλη εταιρεία SoftBank είναι κερδοφόρα 19659002] Connie Loizos: Δικαίωμα

Lynn: Έτσι σκέφτομαι αυτό, νομίζω για μένα ως επενδυτής. από αυτό που συμβαίνει εδώ ακριβώς. Αλλά για μένα αυτό ακριβώς υπογραμμίζει τη σημασία της ύπαρξης ενός πολύ ευθυγραμμισμένου συνόλου στόχων και αποστολών και αξιών και οτιδήποτε άλλο, όταν υπογράφεστε για να συνεργαστείτε με έναν επενδυτή, σωστά; Θέλω να πω ότι η εταιρεία και ο επενδυτής πρέπει να είναι κάπως κλειδωμένοι. Και όταν έχετε έναν επενδυτή που δεν έχει περάσει για πολύ καιρό και δεν ξέρετε πώς πρόκειται να συμπεριφέρονται πραγματικά σε μια ύφεση ή όταν η εταιρεία τρέχει σε χτυπήματα

Και νομίζω ότι αυτό το είδος (19659010) Και τελικά μίλησαν για την τελευταία εξαγορά της WeWork, το Waltz, μια εφαρμογή για smartphones και έναν αναγνώστη που επιτρέπει

Θέλετε περισσότερους επιπλέον κρίκους; Πρέπει να διαβάσετε ολόκληρη αυτή την μεταγραφή; Τότε γίνετε μέλος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να το δοκιμάσετε δωρεάν.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.