Ο επικεφαλής της χρηματοδότησης της Google ενώνει το board του Postmates μπροστά από την προσδοκώμενη IPO

Ο επικεφαλής της χρηματοδότησης της Google ενώνει το board του Postmates μπροστά από την προσδοκώμενη IPO


Ο αντιπρόεδρος οικονομικών της της Google, προσχώρησε στο διοικητικό συμβούλιο της Postmates, το τελευταίο σημάδι ότι η εκκίνηση παράδοσης τροφίμων κατά παραγγελία προετοιμάζεται για να πάρει το κοινό της

Οι Postmates ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι η Kristin Ο Reinke, αντιπρόεδρος της Finance στο Google, θα συμμετάσχει στην εκκίνηση του Σαν Φρανσίσκο ως ανεξάρτητος διευθυντής.

Ο Reinke είναι με την Google από το 2005. Πριν από την Google, ο Reinke ήταν στην Oracle για οκτώ χρόνια. Η Reinke εργάζεται επίσης στην Τράπεζα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας του Οικονομικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Σαν Φρανσίσκο

Το σύνολο δεξιοτήτων της θα έρθει χρήσιμο καθώς οι Postmates σέρνουν προς μια δημόσια εγγραφή

Νωρίτερα φέτος η εταιρεία παρατάσσεται στο 100 εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότηση πριν από τη δημόσια εγγραφή που αποτιμά την επιχείρηση στα 1,85 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι συμπατριώτες υποστηρίζονται από την Tiger Global, την BlackRock, την Spark Capital, την Uncork Capital, το Ταμείο Ιδρυτών, τις Slow Ventures και άλλους. Η Nabeel Hyatt tweeted τα νέα της νωρίτερα την Παρασκευή.

"Η Postmates εδραιώθηκε ως ηγέτης στην αγορά με επίκεντρο την καινοτομία και αποτελεσματικότητα της διαδρομής στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο παράδοσης κατά παραγγελία. Δεδομένης της ισχυρής τους εκτέλεσης, της επιτάχυνσης της ανάπτυξης και της δημοσιονομικής πειθαρχίας, είναι σε θέση να διατηρήσουν την ανάπτυξη της αγοράς στις ΗΠΑ ", δήλωσε ο Reinke. "Είμαι ενθουσιασμένος για να συμμετάσχω στο διοικητικό συμβούλιο."

Η εκκίνηση έχει ενισχύσει το στέλεχος της εκτελεστικής εξουσίας, και πρόσφατα προσλήφθηκε Η βετεράνος της Apple και ο συγγραφέας Ken Kocienda ως κύριος μηχανικός λογισμικού στην Postmates X, η οικοδόμηση του ημιαυτόνομου πεζοδρομίου της εταιρίας παράδοσης τροφίμων, Σερβίω .

Kocienda, συγγραφέας της "Creative Selection: Inside Η διαδικασία σχεδιασμού της Apple κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής του Steve Jobs" 15 χρόνια στο Η Apple επικεντρώθηκε στο σχεδιασμό ανθρώπινων διεπαφών, συνεργάζεται με μηχανικούς για την ανάπτυξη των πρώτων iPhone, iPad και Apple Watch

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.