Η Voom θα είναι ανταγωνιστική με τον Uber Copter στις ΗΠΑ το 2019

Η Voom θα είναι ανταγωνιστική με τον Uber Copter στις ΗΠΑ το 2019


Η αεροπορική ταξί στην Ουάσιγκτον Η Airbus θα είναι μεταξύ των εταιρειών που εκτελούν δρομολόγια αεροπορικών ταξιδιών κατά παραγγελία το 2019 σε αμερικανικούς ουρανούς, Rapidshift reports . Η επιχείρηση Uber ανακοίνωσε τη δική της υπηρεσία Uber Copter στις αρχές του τρέχοντος μήνα Η Uber ανακοίνωσε τη δική της υπηρεσία Uber Copter [ ]η οποία θα παρέχει υπηρεσία από το Μανχάταν στο αεροδρόμιο JFK από τον Ιούλιο, ενώ η Blade προσφέρει ήδη παρόμοια υπηρεσία μεταξύ της Νέας Υόρκης και των τριών αεροδρομίων της περιοχής καθώς και των διαδρομών του αεροδρομίου Bay Area. Η Airbus 'Voom πρόκειται να επεκταθεί και στην Ασία το 2019, επιβεβαίωσε η FastCompany και σκοπεύει να καλύψει 25 πόλεις παγκοσμίως μέχρι το 2025 με εκτιμώμενο όγκο επιβατών δύο εκατομμυρίων ανθρώπων ετησίως

Όλες αυτές οι εταιρείες βλέπουν το ελικόπτερο τους ως σημείο εισόδου για προγραμματισμένες μετατοπίσεις στη χρήση ηλεκτρικών σκαφών κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (eVTOL). Η υπηρεσία μεταφοράς αεροδρομίων φαίνεται να αποτελεί την ιδανική περίπτωση χρήσης για τις πρώτες παρόμοιες υπηρεσίες αεροπορικών ταξί, καθώς μειώνουν σημαντικά τις ώρες ταξιδιού σε ώρες αιχμής και καλύπτουν επίσης πελατεία που είναι συχνές ταξιδιώτες και μπορεί είτε να δαπανήσει είτε να αντέξει οικονομικά τα 200 ταξίδια.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.