Η πρωτοβουλία Chan-Zuckerberg δίνει $ 68 εκατ. Για την χρηματοδότηση έργων Atlas Human Cell

Η πρωτοβουλία Chan-Zuckerberg δίνει $ 68 εκατ. Για την χρηματοδότηση έργων Atlas Human Cell


Ένα συνεχιζόμενο παγκόσμιο σχέδιο για τη χαρτογράφηση του κυττάρου του ανθρώπινου σώματος από το κύτταρο έλαβε 68 εκατομμύρια δολάρια πυροβόλησε από την πρωτοβουλία Chan-Zuckerberg. Θα υποστηρίξει δεκάδες μεμονωμένα έργα που συμβάλλουν στον επώνυμο άτλαντα ανθρώπινων κυττάρων

Ο Ανθρώπινος Κυτταρικός Άτλας είναι μια συλλογή έργων που στοχεύουν στην τεκμηρίωση υγιεινών ανθρώπινων κυττάρων σε περίπου τόσο λεπτομερές επίπεδο όσο είναι πρακτικό . Και η CZI την υποστηρίζει εδώ και λίγα χρόνια με διάφορους τρόπους ως τμήμα του συνεχιζόμενου φιλανθρωπικού της έργου στη βασική έρευνα .

Στην πραγματικότητα, η CZI ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει αυτά τα 38 τριετή προγράμματα κάποια στιγμή πίσω, μαζί με 85 μονοετή σχέδια κατά τα ίδια. Αλλά η διαδικασία χορήγησης επιδομάτων κινείται αργά, αφού όλα πρέπει να εγκριθούν, να εκτιμηθούν και να διευθετηθούν εκ των προτέρων – είναι σπάνιο ένας επιστήμονας ή ένα εργαστήριο παίρνει ένα κενό έλεγχο για ό, τι αισθάνονται σαν να κάνουν.

Ωστόσο, ο αριθμός των 68 εκατομμυρίων δολαρίων είναι νέος, και περιγράφει καλύτερα το πεδίο της συμμετοχής της CZI στο HCA. Τα πραγματικά έργα που υποστηρίζονται μπορούν να εξερευνηθούν εδώ προς τους ερευνητές και τους φορείς που είναι υπεύθυνοι γι 'αυτούς

Τα αποτελέσματα του έργου και των εργαλείων που δημιουργούνται για να το επιτρέψουν θα διατεθούν ελεύθερα σε άλλους ερευνητές «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε και αναπτύσσουμε διεπιστημονικές συνεργασίες που θα επιταχύνουν την πρόοδο προς την κατεύθυνση ενός πρώτου σχεδίου του Ανθρώπινου Κυτταρικού Ατλαντικού», δήλωσε ο επικεφαλής της CZI Cori Bargmann σε ένα δελτίο τύπου . Είναι μεγάλη δουλειά, εντάξει. Θα δούμε πίσω σε λίγα χρόνια για να δούμε πώς πηγαίνουν.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.