Έχουν απομείνει 4 ημέρες για να βαθμολογήσουν την καλύτερη τιμή στη Διαταραχή SF 2019

Έχουν απομείνει 4 ημέρες για να βαθμολογήσουν την καλύτερη τιμή στη Διαταραχή SF 2019


Διακόπουμε τον τακτικά προγραμματισμένο προγραμματισμό σας για να σας φέρουμε ένα σημαντικό μήνυμα: Έχετε μόνο τέσσερις ημέρες μέχρι να αγοράσετε το δελτίο σας για να διαταράξετε το Σαν Φρανσίσκο 2019 πριν λήξει η τιμή του σούπερ πρώιμου πουλιού 21 στις 11:59 μ.μ. (19659002) Υπάρχει μια τιμή πέρασμα για κάθε προϋπολογισμό (ακόμη και δική σας) και μπορείτε να κατανείμετε τις πληρωμές σας με την πάροδο του χρόνου όταν επιλέγετε την επιλογή του σχεδίου πληρωμής κατά την ολοκλήρωση του ελέγχου. Αλλά μόλις αυτή η προθεσμία χτυπά μπορείτε να φιλήσετε μέχρι $ 1.800 σε αποταμιεύσεις αντίο. Διαταραχή SF 2019 προσφέρει φανταστική απόδοση επένδυσης σε οποιαδήποτε τιμή, αλλά γιατί πληρώνετε περισσότερα; Αγοράστε το δελτίο τώρα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας

Μιλώντας για τις επενδύσεις, είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεργαστούμε ξανά με το All Raise ιδρυτής και επιτυχημένη χρηματοδότη. Μην παραλείψετε αυτή τη μίνι σειρά από 30 συνεδρίες ask-me-anything. Θα επικοινωνήσετε με άλλους επιχειρηματίες και θα έχετε την ευκαιρία να ζητήσετε από κορυφαίους επενδυτές, καλά, οτιδήποτε. Θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες εγγραφής εδώ .

Ελάτε να διαταράξετε έτοιμο να συνδεθείτε με περισσότερους από 10.000 συμμετέχοντες. Αν αυτό ακούγεται τρομακτικό, μην φοβηθείτε. Το CrunchMatch η δωρεάν υπηρεσία μας για επιχειρηματικές συναντήσεις, παίρνει τον πόνο από τη δικτύωση – και σώζει τα πονεμένα πόδια σας. Σας βοηθά να βρείτε και να συνδεθείτε με τους σωστούς ανθρώπους βάσει αμοιβαίων επιχειρηματικών κριτηρίων, στόχων και συμφερόντων. Αναζήτηση, εύρεση, χρονοδιάγραμμα, συναντήσεις. Είναι τόσο απλό.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από την ευκαιρία στο Startup Alley . Περισσότεροι από χίλιες νεοσύστατες επιχειρήσεις και εκθέτες θα γεμίσουν την αίθουσα εκθέσεων και θα παρουσιάσουν πληθώρα τεχνολογικών προϊόντων, υπηρεσιών και ταλέντων. Θέλετε να εκθέσετε εκεί; Έχουμε δύο επιλογές για εσάς

Αγοράστε ένα πακέτο έκθεσης εκκίνησης ή για το πρόγραμμα TC Top Picks και εκθέστε δωρεάν στο Startup Alley. Οι αιτήσεις για TC Top Picks κλείνουν στις 19 Ιουλίου και έχετε μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου για να αγοράσετε το πακέτο έκτακτης ανάγκης για το Disrupt SF Startup Alley

Και βεβαίως μην χάσετε το κόσμημα της κάθε διαταραχής: Startup Battlefield ]Ο επικός διαγωνισμός pitch του TechCrunch. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά και να χαίρεστε στα αγαπημένα σας ή μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής – απλώς βεβαιωθείτε ότι συμπληρώστε την εφαρμογή Battlefield Startup μέχρι τις 25 Ιουνίου στις 11:59 μ.μ. (PT)

Τόσοι πολλοί μεγάλοι λόγοι για να παρακολουθήσουν Διαταράσσουν το Σαν Φρανσίσκο 2019 στις 2-4 Οκτωβρίου. Από τη στιγμή που πηγαίνετε, γιατί να μην έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή εισιτηρίου; Η τιμή του σούπερ πρώιμου πουλιού λήγει στις 21 Ιουνίου στις 11:59 μ.μ. (ΡΤ). Αγοράστε το δελτίο σας σήμερα και θα σας δούμε τον Οκτώβριο!

Ενδιαφέρεται η εταιρεία σας για τη χορηγία ή την παρουσίαση στο Disrupt San Francisco 2019; Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων χορηγιών από το συμπληρώνοντας αυτό το έντυπο .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.