Το Tesla έχει σχεδιάσει ένα υποβρύχιο αυτοκίνητο που κάθεται γύρω

Το Tesla έχει σχεδιάσει ένα υποβρύχιο αυτοκίνητο που κάθεται γύρω


Η Tesla θέλει να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο ηλεκτρικού ρεζερβουάρ φέτος και εργάζεται για την παραγωγή του ημιτελικού φορτηγού Model Y και Class 8.

Αλλά πραγματικά, ποιος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, επειδή ο Tesla προφανώς έχει σχεδιάσει ένα υποβρύχιο αυτοκίνητο που κάθισε γύρω από τη συλλογή σκόνης

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk ανέφερε το ηλεκτρικό υποβρύχιο αυτοκίνητο σε απάντηση σε ερώτηση κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των μετόχων της εταιρείας την Τρίτη στο Mountain View, Καλιφόρνια. (19659003) Αποδεικνύεται ότι υπάρχει σχεδιασμός για ένα υποβρύχιο αυτοκίνητο εμπνευσμένο από το Lotus Esprit που εμφανίζεται στο James Bond ταινία, ο κατασκόπος που με αγάπησε

"Νόμιζα ότι ήταν σαν το πιο cool πράγμα", δήλωσε ο Musk, προσθέτοντας ότι κατέχει το όχημα από την ταινία

Musk είπε ότι είναι τεχνικά δυνατό να κάνει μια λειτουργία αλλά πρόσθεσε: "Νομίζω ότι η αγορά γι 'αυτό θα ήταν μικρή – μικρή αλλά ενθουσιώδης".

Η κατασκευή ενός τέτοιου οχήματος θα ήταν μια απόσπαση της προσοχής, δήλωσε ο Μόσχ. Ωστόσο, άφησε την ευκαιρία να ανοίξει ότι ίσως κάποια στιγμή ο Tesla θα το έκανε ένα show αυτοκίνητο.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.