Η Opera ξεκινά ένα "πρόγραμμα περιήγησης παιχνιδιών" με την ενσωμάτωση Twitch


«Πιθανότατα να ρωτάς, τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης για τυχερά παιχνίδια;» λέει η Opera Maciek Kocemba στο άνοιγμα του βίντεο εισόδου του Opera GX. Δίκαιο. Η πρώτη μου σκέψη όταν η νορβηγική εταιρία προγράμματος περιήγησης ανέφερε την ιδέα σε εμένα ήταν κάτι παρόμοιο με το Google Stadia, με απομακρυσμένη ροή παιχνιδιών.

Αποδεικνύει ότι ένας περιηγητής παιχνιδιών – τουλάχιστον στην περίπτωση αυτή – είναι περισσότερο για την παροχή ενός προσαρμοσμένου προγράμματος περιήγησης για PC gamers, αντί για ένα πρόγραμμα περιήγησης που κάνει την βαριά ανύψωση για το ίδιο το gaming.

Το κεντρικό χαρακτηριστικό του προγράμματος περιήγησης είναι ο πίνακας GX Control, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να καθορίζουν πόσα από τα CPU και τη μνήμη RAM του συστήματος διανέμονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Η ιδέα είναι ότι οι παίκτες μπορούν, για παράδειγμα, να μεταδώσουν περιεχόμενο από τον Twitch ενώ παίζουν, χωρίς να επιβραδύνουν τον υπολογιστή τους σε μια ανίχνευση

"Η εκτέλεση ενός παιχνιδιού μπορεί να απαιτεί πολύ κόπο από το μηχάνημά σας. Ακόμα περισσότερο αν κάνετε streaming ενώ παίζετε ", λέει ο Kocemba σε μια ανακοίνωση που συνδέεται με την σημερινή ανακοίνωση του E3. "Πριν από το Opera GX, οι παίκτες συχνά κλείνουν τα προγράμματα περιήγησης ώστε να μην επιβραδύνουν την εμπειρία τους στο παιχνίδι. Ήρθαμε με τη λειτουργία GX Control για να κάνουμε τα παιχνίδια των ανθρώπων να τρέχουν πιο ομαλά χωρίς να τους ζητάμε να κάνουν συμβιβασμούς σε ό, τι κάνουν στον Ιστό. "

Το άλλο μεγάλο κομμάτι εδώ είναι η ενσωμάτωση Twitch, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδεθούν απευθείας από την πλευρική γραμμή του bowser. Θα λάβουν επίσης ειδοποιήσεις όταν τα streamers που ακολουθούν ζουν. Υπάρχουν διάφορες άλλες πινελιές, όπως "ήχοι και κινούμενα σχέδια εμπνευσμένα από κονσόλες παιχνιδιών" και άλλα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά σχεδιασμού.

Πιθανότατα πιστεύετε ότι όλα αυτά είναι όλα πολύ νευρικά και ειλικρινά, δεν είστε πραγματικά λάθος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν την έγκαιρη πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης στο E3 αυτή την εβδομάδα.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.