Μετοχικό κεφάλαιο που μεταγράφεται: Τι συμβαίνει με την καθυστέρηση της VC εάν το Vision Fund απομακρυνθεί;


Καλώς ορίσατε πίσω στη μεταγραφη έκδοση του άκρως δημοφιλούς podcast TechCrunch, Equity. Αυτή την εβδομάδα η Kate Clark και ο Alex Wilhelm συναντήθηκαν στο νέο στούντιο για να συζητήσουν τα μεγαλύτερα νέα κεφάλαια της εβδομάδας.

Υπήρξαν πολλά νέα για να φτάσουν και ξεκίνησαν με μερικές γρήγορες επιτυχίες για Thumbtack, Bird, Scoot, Mirror και το Looker. Στη συνέχεια, κατέβηκαν σε επιχειρήσεις και πήγαν σε βάθος στο Vision Fund της SoftBank και αν τα χρήματα έχουν ξεραθεί.

Και οι άνθρωποι από το Social Capital επιστρέφουν με μια νέα εταιρεία που ονομάζεται Tribe Capital που μοιάζει πολύ όπως το … Social Capital

Kate: Νομίζω ότι το TLDR είναι εδώ, αν το Vision Fund δεν δημιουργήσει ένα Vision Fund Two, θα νιώσουμε αλλαγές στην αγορά. Νομίζω ότι θα δούμε τα μεγέθη των συναλλαγών να επιστρέφουν στη γη λίγο και νομίζω ότι μπορεί να δούμε τουλάχιστον όχι όλο και περισσότερο μεγάλες εκτιμήσεις, διότι νομίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν, ειδικά τώρα που έχουν περάσει μερικά χρόνια, οι άνθρωποι να υποτιμούν τη δύναμη δηλαδή ένα Ταμείο Vision. Δεν έχουμε το Ταμείο Vision, ξέρετε ότι η προφανής δύναμη που το σκοτεινό σύννεφο έχει φύγει.

Alex: Θα νιώσετε την έλλειψη. Ναί. Ζεύγος γρήγορων σημειώσεων για το γιατί μπορεί να είναι αυτό. Δεν είναι μόνο ότι άνθρωποι όπως η Κέιτ και νομίζω αυτόν τον τρόπο. Θέλω να πω, υπήρξαν διαρθρωτικά προβλήματα με το Ταμείο Vision. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις σχετικά με την αδιαφάνεια και τον τρόπο λειτουργίας του. Πώς παίρνουν οι αποφάσεις της και θα ρίξω εκεί, ίσως υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τις τιμές που έχει πληρώσει. Ο Uber κατάφερε να ξανακάνει πάνω από την τιμή IPO του για ένα ζεστό δευτερόλεπτο και είναι πίσω κάτω από αυτό σήμερα

Kate: Και δεν κράτησε πολύ.

Θέλετε περισσότερο Extra Crunch; Πρέπει να διαβάσετε ολόκληρη αυτή την μεταγραφή; Τότε γίνετε μέλος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να το δοκιμάσετε δωρεάν.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.