Η πρώην εταιρία Unity Technology VP αρχειοθετεί ότι η γενική διευθύνουσα σύμβουλος της παρενόχλησε σεξουαλικά


Η μηχανή τυχερών παιχνιδιών για πολλούς δισεκατομμύρια αντιμετωπίζει μια δίκη από τον πρώην αντιπρόεδρο της παγκόσμιας απόκτησης ταλέντου, Anne Evans, που κατηγορεί τον γενικό διευθυντή John Riccitiello για σεξουαλική παρενόχληση. Η σεξουαλική παρενόχληση φέρεται ότι πήρε πολλές μορφές – από το να κάνουμε σεξιστικά αστεία για να προτείνουμε σε αυτήν και σε άλλους υπαλλήλους για σεξ, να κάνουν αναφορές στο στύση του πέους και να λένε: "Θέλω να σε fuck. Θέλω να σας ρίξω στο κρεβάτι και να σας χαϊδέψω. "

Ο Evans τερματίστηκε τελικά και τώρα αγωνίζεται για αντίποινα, άσκοπο τερματισμό, αποτυχία πρόληψης των διακρίσεων, μεταξύ άλλων. Σε σημείωμα στους υπαλλήλους, που έλαβε η TechCrunch, ο Γενικός Νομικός Σύμβουλος της Unity Technologies και ο Chief Legal Officer Ruth Ann Keene ειδοποίησαν τους υπαλλήλους της διαφοράς και τα σχέδιά της για την υπεράσπισή της. Σύμφωνα με μια δήλωση προς την TechCrunch, ένας εκπρόσωπος Τύπου της Unity είπε ότι οι ισχυρισμοί δεν είναι αληθείς και ότι προτίθεται να «υπερασπιστεί δυναμικά τους ψευδείς ισχυρισμούς της Anne Evans», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση της Ann Keene, το 1968, ο Evans λέει ότι ο Ρίτσαρντριλο και άλλοι άνδρες σε διευθυντικές θέσεις «μίλησαν ανοιχτά για τις γυναίκες με σεξουαλικό τρόπο, έκαναν σεξιστικά ανέκδοτα και φλερτάρουν και ασκούσαν σεξουαλικές σχέσεις»

Στην αγωγή, ο Evans λέει ότι ο χώρος εργασίας " με γυναίκες εργαζόμενους και εργολάβους. "

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι ο Riccitiello θα έκανε σχόλια για το πώς" ο τρόπος με τον οποίο περπάτησε ήταν «σέξι» και πώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν λεσβία ». ιδιωτική λέσχη Η μπαταρία, η δίκη υποστηρίζει ότι ο Riccitiello ρώτησε τον Evans να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί του. Ο κ. Riccitiello έγραψε τακτικά για τις δύο εκθέσεις του Evans για να τον συνοδεύσει στην αίθουσα του ξενοδοχείου για ένα τρίγωνο, λέει η αγωγή

. "Κατά τη διάρκεια της θητείας του Evans στην Unity, ο Riccitiello έκανε τακτικά σχόλια για όλα τα τις γυναίκες που κοιμόταν, τις ηλικίες τους και τις σεξουαλικές πράξεις που τους άρεσε να παίζουν μαζί του ", δηλώνει η αγωγή. "Brown [Unity’s chief people officer]συχνά θα γελούσαν εγκικτικά για τις ιστορίες του Riccitiello για σεξουαλική κατάκτηση και αργότερα όταν άρχισαν μια σχέση (όπως περιγράφεται παρακάτω) θα μιλούσε με σαφήνεια στη δουλειά για τη σεξουαλική ζωή της και της Riccitiello."

λεπτομέρειες στο κοστούμι που περιγράφουν περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Riccitiello. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κοστούμι εδώ . Ωστόσο, ο Evans λέει ότι ο Riccitiello την προειδοποίησε να μην συζητήσει τίποτα που συνέβη μεταξύ των δύο.

Νωρίτερα φέτος, η Unity δημοσίευσε μια έρευνα σε ολόκληρη την εταιρεία για τον πολιτισμό, αναφέρει η αγωγή. Ο Evans λέει ότι η επικεφαλής της Αμερικής της στρατολόγησης της Αμερικής, Natalie Mulay, ήθελε να μοιραστεί με τα σχόλιά της που έκαναν οι άνθρωποι σχετικά με τον Evans. Ωστόσο, ο Evans πίστευε ότι τα αποτελέσματα ήταν ακατάλληλα για πρόσβαση και το ανέφεραν στο κεφάλι των ανθρώπων της Unity.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη διερεύνηση της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και μίλησε με τον Mulay, σύμφωνα με την αγωγή. Ο Mulay, στη συνέχεια, απειλείται να παρατάξει τον Evans σε αντίποινα, λέγοντας ότι δήλωσε ότι θα κατηγορούσε τον Evans για σεξουαλική παρενόχληση, επειδή "είχαν μια πολύ σύντομη συναινετική σεξουαλική σχέση στις αρχές του 2016". Ο Mulay κατέληξε να παρακολουθεί και να κάνει επίσημη καταγγελία εναντίον του Evans. Ο Evans εκκαθαρίστηκε από τα τέλη, αλλά οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί δώρα στο παρελθόν από τον Mulay, κάτι που η εταιρεία είπε ότι ήταν αντίθετο με την πολιτική του. "Η απόφαση της Unity να τερματίσει τον Evans είχε τουλάχιστον ως επί το πλείστον κίνητρο από την αναφορά της ότι η Mulay και η Kerr δεν προσπέλασαν τις εμπιστευτικές πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα και / ή την απόρριψή της η σεξουαλική πρόοδος του διευθύνοντος συμβούλου και αψηφώντας τις προειδοποιήσεις του για να κρατήσει τη συμπεριφορά του μυστική », λέει η αγωγή

Αλλά η Unity λέει ότι αυτό δεν οδήγησε στον τερματισμό του Evans. Αντίστοιχα, ένας εκπρόσωπος της Unity είπε ότι μια έρευνα τρίτου μέρους έδειξε ότι ο Evans "διέπραξε σοβαρό παράπτωμα και διαπίστωσε πολλαπλές περιπτώσεις στις οποίες κατέδειξε μια ακαθάριστη παρέκκλιση στην κρίση."

Η Unity λέει ότι η εταιρεία συνεργάζεται με τον Evans για τις λεπτομέρειες της "Πριν και κατά τη διάρκεια της έρευνας, η Evans είχε πολλές ευκαιρίες να μοιραστεί τις ανησυχίες της σχετικά με τις εμπειρίες της στην εταιρεία μέσω εμπιστευτικών και αντικειμενικών μηχανισμών, αλλά δεν το έκανε ποτέ", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Unity. "Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτά τα θέματα στην Ενότητα, όπως ακριβώς κάναμε όταν μάθαμε για τις ανησυχίες που εμπλέκονται με τον Evans. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε την παρενόχληση και έχουμε πολιτικές για την αντιμετώπιση των σχέσεων στο χώρο εργασίας. "

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ηλεκτρονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται στους υπαλλήλους της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα παρακάτω:

Θέλω να σας ενημερώσω για νομική υπόθεση που κατατέθηκε την Τετάρτη στο Σαν Φρανσίσκο ενάντια στην Unity. Η υπόθεση υποβλήθηκε από την Anne Evans, τον πρώην αντιπρόεδρό μας για την πρόσληψη. Η καταγγελία γεμίζει με ψευδείς ισχυρισμούς και σκοπεύουμε να υπερασπιστούμε έντονα την αγωγή

Σημαντικό είναι ότι πριν από αρκετούς μήνες διεξήγαμε μια έρευνα τρίτου μέρους που συμπεριέλαβε τη συμπεριφορά της Anne κατά τη διάρκεια της απασχόλησής της. Η έρευνα ανέδειξε γεγονότα ότι άσκησε σοβαρό παράπτωμα και διαπίστωσε πολλαπλές περιπτώσεις στις οποίες κατέδειξε μια ακαθάριστη παρέκκλιση στην κρίση και αυτό οδήγησε στον τερματισμό της. Αυτό ήταν ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα για την Anne και εργαζόμασταν μαζί της σχετικά με τις λεπτομέρειες της αναχώρησής της όταν υπέβαλε μια δημόσια δίκη που περιλάμβανε ψευδείς και καταστρεπτικές αξιώσεις εναντίον της Unity, των υπαλλήλων της και του Ιωάννη, ειδικότερα

Πριν και πέρα την έρευνα, η Anne είχε πολλές ευκαιρίες να μοιραστεί τις ανησυχίες της σχετικά με τις εμπειρίες της στην εταιρεία. Όπως και με όλους τους υπαλλήλους μας, η Anne είχε επίσης πρόσβαση σε έναν αριθμό αντικειμενικών και εμπιστευτικών πόρων, μέσω των οποίων θα μπορούσε να εκφράσει τις ανησυχίες της, συμπεριλαμβανομένου ενός ανώνυμου μηχανισμού αναφοράς. Κανένας από αυτούς τους ισχυρισμούς δεν προβλήθηκε μέχρι την καταγγελία αυτής της καταγγελίας

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τα επόμενα βήματα σε αυτό το νομικό ζήτημα και επίσης αναμένουμε ότι θα γίνει δημόσιος, οπότε θα ήθελα να μάθετε πρώτα. Εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με κάποιο από αυτά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Αν κάποιος από τον Τύπο επικοινωνήσει μαζί σας, παρακαλούμε να τις παραπέμψετε στην Marisa Graves στο PR

Εμείς αντιμετωπίζουμε σοβαρά αυτά τα ζητήματα στην Ενότητα, ακριβώς όπως κάναμε όταν μάθαμε για τις ανησυχίες που εμπλέκονται στην Anne. Δεν ανεχόμαστε εδώ παρενόχληση και έχουμε θεσπίσει πολιτικές για την αντιμετώπιση των σχέσεων στο χώρο εργασίας. Αυτά είναι θέματα που συζητάμε με όλους σας, ώστε να γνωρίζετε και να εμπιστεύεστε τους πόρους που είναι διαθέσιμοι σε εσάς και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να το πράττουμε. Όπως γνωρίζετε, μπορείτε πάντα να έρθετε άμεσα σε με.

Σας ευχαριστώ

Ruth Ann Keene

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.