Η Audi αποδεικνύει ότι δύο μικρές οθόνες είναι καλύτερες από μία μεγάλη οθόνη

Η Audi αποδεικνύει ότι δύο μικρές οθόνες είναι καλύτερες από μία μεγάλη οθόνη


Ξοδεύω λίγο χρόνο στο νέο Audi Q8 και η εταιρία αυτοκινήτων εξοπλίζει το crossover με το πιο πρόσφατο σύστημα ψυχαγωγίας. Μου αρέσει, δακτυλικά αποτυπώματα, σκόνη και όλα

Οι σκούπες οθόνες είναι μέρος της ιστορίας. Θα μπορούσα να καθαρίσω τις οθόνες για τις φωτογραφίες, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν σημαντικό να δείξω τις οθόνες μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης.

Υπάρχουν δύο οθόνες που βρίσκονται στην κεντρική στοίβα του Q8. Η κορυφή διαθέτει στοιχεία ελέγχου για το ραδιόφωνο, το σύστημα χαρτογράφησης και τις ρυθμίσεις του οχήματος. Η κάτω οθόνη είναι για κλιματιστικά χειριστήρια και πρόσθετα χειριστήρια όπως το ανοιχτήρι πόρτας γκαράζ και οι κάμερες του οχήματος. Και οι δύο έχουν απτική ανατροφοδότηση, έτσι ώστε τα κουμπιά αισθάνονται σχεδόν αληθινά

Και οι δύο οθόνες είναι κεκλιμένες στη σωστή γωνία και ο μετατοπιστής είναι κατασκευασμένος κατά τρόπο που παρέχει ένα εύχρηστο σημείο στον καρπό του καρπού σας, σταθεροποιώντας το όσο χτυπάτε στις οθόνες.

Οι εταιρείες αυτοκινήτων στρέφονται στις οθόνες αφής πάνω από τα φυσικά κουμπιά. Έχει νόημα σε κάποιο επίπεδο, καθώς οι οθόνες είναι λιγότερο δαπανηρές και κλιμακούμενες στα οχήματα. Με τις οθόνες, οι εταιρείες αυτοκινήτων δεν χρειάζεται να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν κουμπιά, κουμπιά και ρυθμιστικά, αλλά να δημιουργούν ένα περιβάλλον εργασίας λογισμικού.

Η Tesla πήρε το επόμενο επίπεδο με το ντεμπούτο του μοντέλου S 2012. Η εταιρεία αυτοκινήτων κολλήσει μια τεράστια οθόνη αφής στην κεντρική στοίβα. Είναι τεράστιο. Δεν είμαι οπαδός. Θεωρώ ότι η μεγάλη οθόνη δεν είναι άνετη και πρακτική για χρήση κατά την οδήγηση. Άλλες εταιρείες αυτοκινήτων πρέπει να συμφωνήσουν ότι λίγοι έχουν συμπεριλάβει παρόμοιες οθόνες αφής στα οχήματά τους. Αντί για μία οθόνη αφής, οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό οθόνης αφής με φυσικά κουμπιά και κουμπιά. Για το μεγαλύτερο μέρος, είναι ένας εξαιρετικός συμβιβασμός καθώς οι κουμπιά και τα κουμπιά χρησιμοποιούνται για λειτουργίες που θα είναι πάντα απαραίτητες όπως ο έλεγχος του κλίματος.

Η Audi χρησιμοποιεί παρόμοια σκέψη στο τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας του. Η κάτω οθόνη είναι πάντα αναμμένη και εμφανίζει πάντα τον έλεγχο του κλίματος. Υπάρχει ένα κουμπί που αποκαλύπτει επίσης συντομεύσεις, οπότε αν η επάνω οθόνη είναι απενεργοποιημένη, ο οδηγός μπορεί ακόμα να αλλάξει το ραδιόφωνο σε μια προκαθορισμένη ρύθμιση. Τα πλήκτρα κορυφαίας οθόνης περιλαμβάνουν το ραδιόφωνο, τη χαρτογράφηση και τις λιγότερο χρησιμοποιούμενες ρυθμίσεις.

Η διεπαφή χρήστη χρησιμοποιεί ένα σκοτεινό θέμα. Τα μαύρα επίπεδα είναι φανταστικά ακόμα και σε άμεσο ηλιακό φως και αυτό το χρωματικό σύστημα καθιστά εύκολη τη χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Οι οθόνες αφής έχουν μειονεκτήματα αλλά κανένα που δεν υπάρχει σε άλλες οθόνες αφής. Η αντανάκλαση είναι συχνά ένα ζήτημα και αυτές οι οθόνες είναι μαγνήτες δακτυλικών αποτυπωμάτων. Βρήκα επίσης την οθόνη να ζεσταθεί στην αφή μετά από λίγα λεπτά στον ήλιο.

Το Apple CarPlay παραμένει πηγή απογοήτευσης. Το Q8 διαθέτει την τελευταία δυνατότητα CarPlay, η οποία επιτρέπει σε ένα iPhone να τρέχει ασύρματα το CarPlay. Λειτουργεί μόνο μερικές φορές. Και μερικές φορές, όταν λειτουργεί, διάφορες εφαρμογές όπως το Spotify δεν λειτουργούν με τον τυπικό τρόπο. Ευτυχώς, η Apple μόλις ανακοίνωσε μια μεγάλη ενημέρωση για το CarPlay που ελπίζουμε ότι θα βελτιώσει τη συνδεσιμότητα και τη σταθερότητα

Το σύστημα ψυχαγωγίας είναι πλέον ένα κρίσιμο στοιχείο. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να οικοδομήσουν ένα σύστημα το οποίο είναι ικανό και αισθάνεται φυσικό για τον οδηγό και ακόμη ικανό να εξελιχθεί καθώς οι λειτουργίες προστίθενται στα οχήματα μέσω ενημερώσεων μέσω του αέρα. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να κατασκευάσουν ένα σύστημα που λειτουργεί σήμερα και συνεχίζει να εργάζεται χρόνια από τώρα

Το πιο πρόσφατο σύστημα ψυχαγωγίας Audi είναι εντυπωσιακό. Κάνει τα πάντα σωστά: δεν είναι απόσπαση της προσοχής, είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει φανταστική απτική ανατροφοδότηση.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.