Η Google προσφέρει νέους θησαυρούς δεδομένων για την ποιότητα του αέρα στους ερευνητές

Η Google προσφέρει νέους θησαυρούς δεδομένων για την ποιότητα του αέρα στους ερευνητές


Το Google απασχολεί το δίκτυο των οχημάτων με θέα στο δρόμο για να μετρά επίσης την ποιότητα του αέρα σε δρόμους τα τελευταία χρόνια, μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται Project Air View. πρωτοβουλία που παρέχεται σε επιστήμονες και οργανώσεις ερευνητών. Η εταιρεία είναι απελευθερώνοντας μια ενημερωμένη έκδοση του συνόλου δεδομένων της ποιότητας του αέρα που περιλαμβάνει τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν με τους περιβαλλοντικούς αισθητήρες του εταίρου Aclima που συγκεντρώθηκαν μεταξύ 2017 και 2018.

Η συνδυασμένη cache δεδομένων νέων περιλαμβάνει πληροφορίες από SF Bay και San Η περιοχή της κοιλάδας Joaquin αρχικά ξεκίνησε το 2016, μαζί με τα επιπλέον δεδομένα δύο ετών για τις περιοχές αυτές καθώς και για άλλα μέρη της Καλιφόρνιας και άλλες μεγάλες πόλεις όπως το Χιούστον, Salt Lake City, Κοπεγχάγη, Λονδίνο και το Άμστερνταμ.

Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο αρχείο δεδομένων της Google για την ποιότητα του αέρα περιλαμβάνουν τώρα πληροφορίες που καλύπτουν πάνω από 140.000 μίλια και 7.000 ώρες συνδυασμένου χρόνου οδήγησης από το 2016 έως το 2018. Αυτή είναι μια σημαντική βάση για την κατασκευή μιας μελέτης της τροχιάς του αέρα αλλαγές στην ποιότητα με την πάροδο του χρόνου και η Google σχεδιάζει να συνεχίσει όχι μόνο αυτό το πρόγραμμα αλλά να το επεκτείνει με πρόσθετη κάλυψη για περισσότερες πόλεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.