Το Substack επεκτείνει την πλατφόρμα συνδρομής του με θέματα συζήτησης


Η Substack εκτοξεύει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται "κοινότητα" – δηλαδή, η δυνατότητα των εκδοτών ενημερωτικών δελτίων να δημιουργούν θέματα συζήτησης, τα οποία μπορούν είτε να είναι ανοιχτά σε οποιονδήποτε είτε να περιορίζονται σε συνδρομητές

(19459006) δεν είναι καινούργιο – και ακόμη και τώρα, το Substack υποστήριζε τα σχόλια όταν δημοσιεύονται τα ενημερωτικά δελτία online

Ωστόσο, ο συνιδρυτής Ο Hamish McKenzie είπε: "Η δυναμική που βλέπουμε στα τμήματα των σχολίων είναι εντελώς διαφορετική από τη δυναμική αυτών των συζητήσεων στην κοινότητα. Παίρνουν περισσότερα σαν ένα Facebook Group. "

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Chris Best πρότεινε ότι αυτά τα θέματα συμβάλλουν σε πιο ουσιαστικές συνομιλίες, επειδή εργάστηκε για να" πάρει τη σωστή δομή κινήτρων " από την αλληλεπίδραση με "ομοτίμους συμμαθητές" και "συγγραφέα που σας ενδιαφέρει και σε πολλές περιπτώσεις πληρώνουν χρήματα".

Και για τους συγγραφείς, είναι ένας τρόπος να δημιουργηθεί αυτή η αίσθηση της κοινότητας, με άμεση επαφή με τους αναγνώστες τους σε ένα περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις

"Σε αντίθεση με τις ομάδες Facebook ή άλλα μέρη όπου συγκεντρώνονται οι χρήστες online. Ο συγγραφέας υποστράκων κατέχει τη λίστα μελών, ο συγγραφέας κατέχει την πλατφόρμα "Best added."

Η Substack δοκιμάζει αυτές τις συζητήσεις με συγγραφείς όπως ο Daniel Ortberg και η Nicole Cliffe και σήμερα τις κάνει διαθέσιμες σε οποιονδήποτε με ενημερωτικό δελτίο Substack. Ενώ το ξεκίνησε το 2017 ως ένας τρόπος για τους συνδρομητές των ενημερωτικών δελτίων να χρεώνουν μια συνδρομή, έχει ήδη προστεθεί νέα χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη podcast . "Το όραμά μας για το τι είναι το Substack είναι μεγαλύτερο από το να είναι ενημερωτικά δελτία".

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.