Η Amazon απέρριψε την ψηφοφορία των μετόχων σχετικά με την αναγνώριση προσώπου με ευρύ περιθώριο

Η Amazon απέρριψε την ψηφοφορία των μετόχων σχετικά με την αναγνώριση προσώπου με ευρύ περιθώριο


Οι προσπάθειες των μετόχων να δώσουν εντολή στην Amazon να σταματήσουν να πωλούν την τεχνολογία αναγνώρισης του προσώπου σε κυβερνητικούς πελάτες απέτυχαν με ευρύ περιθώριο, σύμφωνα με νέα εταιρική αρχειοθέτηση με ρυθμιστικές αρχές

. την πρόταση, ένα κλάσμα του 50 τοις εκατό που απαιτείται για να περάσει . Το μέτρο που απαιτείται για να φτάσει το κατώτατο όριο του 5% για να ξαναεμφανιστεί στους μετόχους.

Μια δεύτερη πρόταση για να ζητηθεί από την Amazon να προβεί σε ανεξάρτητη αξιολόγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου απέτυχε επίσης. Περίπου το 27,5% των μετόχων ψήφισαν υπέρ της πρότασης.

Η Amazon έχει έρθει κάτω από πυρκαγιά για την τεχνολογία αναγνώρισης του προσώπου Αναγνώριση μετά από [19459105] κατηγορίες και ότι είναι ανακριβές ποιοι κριτικοί

Η ALCU πρώτη έθεσε "βαθιά" ανησυχίες με την Αναγνώριση το περασμένο έτος, αφού εγκαταστάθηκε σε αεροδρόμια, δημόσιους χώρους και από την αστυνομία. Η εταιρεία έχει επίσης τοποθετήσει το προϊόν στο Μετανάστευση και Τελωνειακή Επιβολή .

Αν και υπήρχε αυξανόμενη υποστήριξη από ομάδες πολιτικών ελευθεριών όπως η ACLU καθώς και το κοινό, ένα πλειοψηφικό μερίδιο και δικαιώματα ψήφου – καθιστώντας δύσκολη τη διαφωνία των εξωτερικών μετόχων. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos, διατηρεί το 12% της μετοχής της εταιρείας. Οι πρώτοι τέσσερις θεσμικοί μέτοχοι της εταιρείας κατέχουν συλλογικά το ίδιο ποσό δικαιωμάτων ψήφου με το Bezos.

Διαβάστε περισσότερα:

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.