Καθώς ο όρος «μονόκερος» πηγαίνει έσπασε από την υπερβολική χρήση, τι είναι πραγματικά σπάνιο;

Καθώς ο όρος «μονόκερος» πηγαίνει έσπασε από την υπερβολική χρήση, τι είναι πραγματικά σπάνιο;


Την Τετάρτη γεννήθηκαν μερικοί μονόκεροι . Έχετε ήδη ξεχάσει τα ονόματά τους αν τα μάθατε καθόλου (Συμβουλή: Ήταν Marqeta και Ivalua .)

Μην ανησυχείτε, . Είναι απλώς ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί μονόκεροι στην αγορά σήμερα – καταδικάζουν τους εκατό το 2019 – ότι είναι αδύνατο να κρατήσουν τις καρτέλες τους.

Στην πραγματικότητα, τόσες πολλές επιχειρήσεις κάνουν τώρα την περικοπή που έχουμε εισέλθει στην συνήθεια να βασανίζει τη λέξη "μονόκερος" περισσότερο από ό, τι είχε αρχικά επιφορτιστεί να περιγράψει. Όπως γράψαμε πρόσφατα υπάρχουν υποκορνάρια τώρα, και decacorns. Ρίξτε τους μινώταυρους και τα άλογα και τους αναπόφευκτους κέντανορνς και δείτε, όλοι βαρεθήκαμε.

Παραφράζοντας τον Ασίμοφ, οι διαδοχικοί σοκ οδηγούν σε μειούμενη επίδραση. Έτσι έχει η φράση μονόκερος έχασε κάθε νόημα. Το 19459027 που αστειεύομαι την άλλη μέρα σημαίνει πλέον "μεσήλικη εκκίνηση". Ακόμη και ο επαναπροσδιορισμός της λέξης "εκκίνηση" επέτρεψε στις επιχειρήσεις να αξίζουν αρκετά δισεκατομμύρια και να διεκδικούν τον τίτλο, ήταν λάθος

Στον σημερινό κόσμο των σούπερ και υπερβολικών γύρων, δεν είναι αδύνατο να βάλουμε μαζί ένα μονόκερο. Και οι άνθρωποι σίγουρα το κάνουν.

Έτσι, τώρα τι

"Unicorn" είναι τώρα χρήσιμο μόνο ως περιγραφικός απολογισμός. Δεν σημαίνει πλέον κάτι σπάνιο.

Επομένως, αυτό που χρειαζόμαστε είναι είτε ο επαναπροσδιορισμός ενός μονόκερου για να το κάνουμε πιο σπάνιο … είτε, χρειαζόμαστε μια εντελώς νέα έννοια. Ανεξάρτητα από το αν αλλάζουμε το ίδιο το "μονόκερο" ή δημιουργούμε μια νέα λέξη, έχει καταστεί σαφές τι πρέπει να προσθέσουμε στο μίγμα για να πειραματιστούμε πραγματικά τις εξαιρετικές εταιρείες από το απλά πολύ καλό

Κέρδη [19659008] Μεγέθυνση πριν από την IPO, ήταν κερδοφόρα και αυξανόταν σαν την κόλαση . Το TransferWise πρόσφατα μάθαμε, είναι κερδοφόρο και αυξάνεται επίσης . Μπορείτε να αναφέρετε μια άλλη εταιρεία αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ή περισσότερο που αυξάνεται και κερδοφόρα; Δεν μπορώ. Αυτό σημαίνει ότι είναι .

Η Kate Clark του TechCrunch και εγώ συζητήσαμε για το της συμφωνίας ( το τιτίβισμα της εδώ ). Το κέρδος είναι αυτό που πραγματικά σας κάνει σπάνιο. Όχι μόνο μια υψηλή αποτίμηση. Υπάρχουν αρκετά χρήματα που πετούν γύρω για να εκτυπώσουν τα τελευταία με τη ντουζίνα. Κερδίζοντας τον πρώην; Τώρα είναι θρυλικό και δύσκολο να βρεθεί.

Ακριβώς όπως ένας μονόκερος

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.