Ο πρώτος υπάλληλος της Uber, Ryan Graves, παραιτείται από το σκάφος

Ο πρώτος υπάλληλος της Uber, Ryan Graves, παραιτείται από το σκάφος


Ο Ryan Graves ένας μακροπρόθεσμος υπάλληλος της Uber και πρώην διευθύνων σύμβουλος, παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, την Δευτέρα.

Η νεοσύστατη εταιρεία ανακοίνωσε την αναχώρηση την Παρασκευή το απόγευμα. Ο Ron Sugar, ανεξάρτητος πρόεδρος της εταιρείας, έγραψε στην κατάθεση ότι ο Graves ήταν κλειδί στη διαμόρφωση αυτού που είναι σήμερα το Uber

"Ως προσεγμένος και αφοσιωμένος σκηνοθέτης, ο Ryan συνέχισε να προσθέτει αξία στο Uber, προσφέροντας ιδέες και κρίσεις που μας βοήθησαν να περιηγηθείμε στα σκαμπανεβάσματα της επιχείρησης, όπως έχουμε μεγαλώσει την τελευταία δεκαετία ", γράφει η Sugar. "Ενώ αυτή είναι μια γλυκόπικρη στιγμή, αποδεχόμαστε την προσωπική του απόφαση ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να παραιτηθεί. Η Dara και εγώ είμαστε ευγνώμονες για τη συμβολή του στην επιτυχία του Uber και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο προχωράμε ».

Ο Graves, ο οποίος σήμερα είναι επικεφαλής της εταιρείας επενδύσεων Saltwater Capital, εντάχθηκε στο Uber το 2010 μετά από συνιδρυτής και διευθύνοντα σύμβουλο Travis Kalanick tweeted ότι ήταν "Ψάχνοντας 4 επιχειρηματικό προϊόν mgr / biz-dev δολοφόνος 4 μια υπηρεσία με βάση την τοποθεσία."

τον επικεφαλής της επιχείρησης ridehail για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το 2010, βοηθώντας την επίσημη έναρξη της υπηρεσίας και την αύξηση του πρώτου γύρου κεφαλαίων. Ήταν ο ανώτερος αντιπρόεδρος της εταιρείας στις παγκόσμιες επιχειρήσεις από το 2011 έως το 2017, πριν εγκαταλείψει σχεδόν πριν από δύο χρόνια, μόλις μήνες μετά την παραίτηση του Kalanick .

Οι ειδήσεις της παραίτησης του διοικητικού συμβουλίου της Graves έρχονται εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της Uber από μια πολυαναμενόμενη αρχική δημόσια προσφορά. Η επιχείρηση (NYSE: UBER) αποτιμήθηκε στα 72 δισεκατομμύρια δολάρια από τους επενδυτές κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου μπροστά από το επιπλέον. Τελικά, η Uber τιμήσε το απόθεμά της στα 45 δολάρια ανά μετοχή για αποτίμηση αξίας 82,4 δις δολαρίων σε μια προσφορά στις αρχές Μαΐου και άρχισε να διαπραγματεύεται στα 42 δολάρια ανά μετοχή. Έχει από floundered στο χρηματιστήριο, δεν ανταποκρίνεται στην τιμή της IPO. Η Uber έκλεισε 2,6% το περασμένο απόγευμα στην αγορά μόλις λίγο πάνω από $ 41

Σύμφωνα με το Business Insider, ο Graves, μέλος του διοικητικού συμβουλίου για σχεδόν μια δεκαετία, αναμένεται να πάρει σπίτι περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια από την IPO της εταιρείας

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.