Η Best Buy ακυρώνει τα πρότυπα της Samsung Galaxy Fold

Η Best Buy ακυρώνει τα πρότυπα της Samsung Galaxy Fold


Η Samsung έχει πάρει το χρόνο της φέρνοντας το Galaxy Fold πίσω στην αγορά. Και ειλικρινά, αυτό είναι ίσως για το καλύτερο. Η παρακμή της σημείωσης από μερικά χρόνια πίσω ήταν ένα σημαντικό μάθημα για το τι συμβαίνει όταν σπεύδεις ένα προϊόν πίσω στην αγορά. Εκείνο που οδήγησε σε μια δεύτερη ανάκληση – PR nightmae επί PR εφιάλτης.

Με μια ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα πολύ στο κενό, Best Buy έχει στείλει σημειώσεις σε όσους προετοίμασαν το Fold. Το Spot από το The Verge η επιστολή από τότε δημοσιεύτηκε στο φόρουμ υποστήριξης του Best Buy . Αναφέρει ότι "μια πληθώρα απρόβλεπτων λόξυγκας", προσθέτοντας: "Επειδή θέτουμε πρώτα τους πελάτες μας και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα μεριμνήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Best Buy αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις τρέχουσες προπαραγγελίες για το Samsung Galaxy Fold

Η επιστολή συνεχίζει να διαβεβαιώνει τους πελάτες ότι ο μεγάλος λιανοπωλητής "συνεργάζεται στενά με τη Samsung" για να βοηθήσει να παραδώσει το προϊόν στους πελάτες. Αυτή τη στιγμή, όμως, η εικασία τους για το χρονικό πλαίσιο είναι τόσο καλή όσο η δική μας.

Πρόσφατες αναφορές υποδηλώνουν ότι μια ανακοίνωση ήταν επικείμενη, με την εταιρεία να έχει επιλύσει ελλείψεις στο σχεδιασμό που είχαν αναθεωρητές ξεφλουδίζοντας οθόνες και να πάρουν τα συντρίμμια που μπλοκαρίστηκαν στις τρύπες του μηχανισμού αναδίπλωσης. Πιο πρόσφατες αναφορές έδωσαν στο προϊόν την ημερομηνία κυκλοφορίας της 13ης Ιουνίου, αλλά αυτό φαίνεται να έχει καθαριστεί προς το παρόν.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.