Το Amazon, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται σε μια φορητή Alexa που μπορεί να παρακολουθήσει συγκίνηση


Το Amazon πιθανώς ξέρει τα πάντα για εσένα σε αυτό το σημείο, οπότε γιατί να μην τον αφήσεις να εντοπίσει τα συναισθήματά σου; Η εταιρεία λέγεται ότι εργάζεται σε μια φορητή συσκευή ευεξίας που λέγεται ότι είναι σε θέση να καθορίσει τη συναισθηματική κατάσταση ενός χρήστη. Το Word έρχεται από το μια ιστορία του Bloomberg με βάση τα "εσωτερικά έγγραφα."

Αυτό έρχεται στα τακούνια ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας που έχει εκδοθεί για την εταιρεία με σκοπό να αφήσει τον Alexa να καθορίσει τη διάθεση ενός ομιλητή και να απαντήσει αναλόγως, αίσθηση. Αυτή η κατάθεση υπογραμμίζει συναφή συναισθήματα όπως «ευτυχία, χαρά, θυμό, θλίψη, θλίψη, φόβο, αηδία, πλήξη [and]»

η φθαρμένη συσκευή λέγεται ότι είναι το προϊόν της ομάδας υλικού Alexa και Lab126. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται εσωτερικά με την κωδική ονομασία "Dylan". Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amazon πρόσφατα ενθάρρυνε πολλούς πειραματισμούς μεταξύ της εσωτερικής ομάδας υλικού, ειδικά όταν πρόκειται για προϊόντα της Alexa. Μεταξύ άλλων, ο πειραματισμός αυτός έχει οδηγήσει στη δημιουργία κουμπιών Echo. Οι περισσότεροι, ωστόσο, δεν το έκαναν πέρα ​​από τη δοκιμαστική φάση.

Το Amazon είναι σφιχτά ανοιχτό πάνω στο θέμα και οι ανώνυμοι άνθρωποι που συζητούν τη συσκευή δεν έδωσαν καμία πληροφορία σχετικά με το πιθανό χρονικό πλαίσιο. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο Amazon θέλει να πάρει την Alexa όσο πιο ποικιλόμορφη είναι η ποικιλία των προϊόντων, και αυτό ασφαλώς είναι ικανό.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.