Ο Βοηθός Google λαμβάνει τους χρόνους άφιξης του μετρό του NYC μπροστά από την υποστήριξη MTA Google Pay

Ο Βοηθός Google λαμβάνει τους χρόνους άφιξης του μετρό του NYC μπροστά από την υποστήριξη MTA Google Pay


Την επόμενη εβδομάδα, η υπηρεσία διαμετακόμισης του μετρό της Νέας Υόρκης θα προσθέσει υποστήριξη χωρίς έμβασμα για το Google Pay. Εν τω μεταξύ, η Google είναι έτοιμη φέρνοντας ένα νέο βασικό χαρακτηριστικό δρομολόγησης στο Android.

Από σήμερα οι επιστήμονες της NYC μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Google Assistant για να μάθουν την ΕΤΑ του επόμενου τρένου. Το "Hey Google, πότε φτάνουν τα επόμενα 4 τρένα;" ή "Hey Google, πότε είναι το επόμενο τρένο;" Θα εμφανιστεί η εκτιμώμενη άφιξή του σε κάθε κατεύθυνση, μαζί με οδηγίες για το περπάτημα στο σταθμό ντουλάπα. Κάτι που θα μπορούσα να είχα χρησιμοποιήσει σήμερα το πρωί, αφού έλειπε ελάχιστα το τρένο R.

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή της Νέας Υόρκης, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ήδη δει τις επαφές χωρίς επαφή να εμφανιστούν σε μια χούφτα θέσεις κατά μήκος των 4 , 5,6 γραμμής. Την επόμενη εβδομάδα, οι μετακινήσεις μεταξύ του Grand Central στο Μανχάταν και του Atlantic Avenue-Barclays Center στο Μπρούκλιν θα είναι σε θέση να σπρώξουν το τηλέφωνό τους ως μέρος ενός δημόσιου πιλότου.

Προς το παρόν, τουλάχιστον, το μέλλον περιορίζεται σε μία μοτοσικλέτα πληρωμή (έναντι ημερήσιων / εβδομαδιαίων / μηνιαίων καρτών), καθώς το MTA λειτουργεί με σφυρηλάτηση των λεπτότερων λεπτομερειών. Οι Σταθμοί που δέχονται το Google Pay θα προστεθούν στους Χάρτες τις προσεχείς εβδομάδες. Οι χρήστες Android θα μπορούν επίσης να προσθέσουν μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της εφαρμογής. Το χαρακτηριστικό αυτό φθάνει και για αναβάτες στη Μελβούρνη και στο Λονδίνο.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.