Πρωτότυπο περιεχόμενο podcast: "Παιχνίδι Thrones" καίει όλα κάτω

Πρωτότυπο περιεχόμενο podcast: "Παιχνίδι Thrones" καίει όλα κάτω


Αυτή η ανάρτηση και podcast περιέχουν spoilers για το "Game of Thrones."

Ο αρχικός μας συνοδός Darrell Etherington επιστρέφει για το Πρωτότυπο Περιεχόμενο περιεχομένου αυτής της εβδομάδας, το οποίο είναι το "Game of Thrones" ειδικά το "The Bells", ένα επεισόδιο που φαίνεται να έχει προκαλέσει περισσότερους ανεμιστήρες από ό, τι στις τελευταίες εβδομάδες επτάμισι

Η διαμάχη, βέβαια, προέρχεται από την παρακολούθηση της Daenerys (Breaker of Chains, Η μητέρα του Dragons, το πιο κοντινό πράγμα που έχει η εκπομπή σε έναν ήρωα) και ο τελευταίος δράκος που καίγεται έριξε την προσγείωση του βασιλιά στην τέφρα

Αλλά δεν περνούσαμε μόνο 40 λεπτά από τον θυμό και την απογοήτευση. Εξάλλου, σε μια σειρά που καθορίζεται από την αδίστακτη ανατροπή των παραδοσιακών φανταστικών αφηγήσεων, πώς θα μπορούσε να καταλήξει η κατάκτηση του Westeros σε κάτι άλλο από μαζική σφαγή; Και όπως το "Η μεγάλη νύχτα", "Οι καμπάνες" είναι γεμάτη από όμορφες εικόνες – εκτός από αυτή τη φορά, η καταστροφή εκτυλίσσεται στο ευρύ φως της ημέρας.

Πλέον, όπως οι σειρές ακολουθιών προ-πιστωτικών επεισοδίων για να μας θυμίζει, η Daenerys είχε πάντα μια αδίστακτη σπείρα. αυτό είναι ένας υποτιθέμενος καλοπροαίρετος ηγέτης που σταύρωσε μερικούς από τους εχθρούς της και έκαψε ζωντανά τους άλλους.

Αυτό που υπονομεύει θανάσιμα όλα αυτά είναι εντούτοις η αυξημένη εξάρτηση της εκδήλωσης από την ταραχώδη αφήγηση. Υπήρξε κάποια διασκεδαστική διασκέδαση στην παρακολούθηση της σκόπιμης βηματοδότησης της πρώιμης σεζόν να δώσει τη θέση της σε μια ξέφρενη βιασύνη για τη γραμμή τερματισμού, αλλά χωρίς κρίσιμο συνδετικό ιστό, οι ενέργειες του Dany δεν είναι σαν μια προσεκτικά κατασκευασμένη τραγωδία και περισσότερο σαν μια αυθαίρετη ταλάντευση στη σκληρότητα και την τρέλα .

Με άλλα λόγια: Δεν υπογράψαμε υπογραφές αλλά δεν αισθανόμαστε αισιόδοξοι για το φινάλε της Κυριακής

Μπορείτε να ακούσετε τον παίκτη παρακάτω Podcasts ή να μας βρείτε στο podcast player της επιλογής σας. Εάν σας αρέσει η εκπομπή, παρακαλούμε ενημερώστε μας αφήνοντας μια κριτική για την Apple. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε σχόλια απευθείας . (Ή προτείνουμε ταινίες και προβολές για να το αναθεωρήσουμε!)

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.