Η Myneral.me κερδίζει το TechCrunch Hackathon στο VivaTech

Η Myneral.me κερδίζει το TechCrunch Hackathon στο VivaTech


Ήταν μια κουραστική νύχτα στο VivaTech. Το κτίριο φιλοξένησε έναν πολύ ιδιαίτερο διαγωνισμό – το TechCrunch Hackathon στο Παρίσι.

Εκατοντάδες μηχανικοί και σχεδιαστές συγκεντρώθηκαν για να βρουν κάτι δροσερό, κάτι κομψό, κάτι φοβερό. Η μόνη προϋπόθεση ήταν ότι είχαν μόνο 36 ώρες εργασίας για τα έργα τους. Μερικοί από αυτούς συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας για πρώτη φορά, ενώ άλλοι ήταν κανονικοί. Μερικοί από αυτούς κοιμήθηκαν στο πάτωμα σε μια γωνιά, ενώ άλλοι έπιναν πάρα πολύ Red Bull

Θα μπορούσαμε όλοι να νιώσουμε τον ενθουσιασμό στον αέρα όταν οι 64 ομάδες πήραν τη σκηνή για να παρουσιάσουν ένα demo ενός λεπτού για να εντυπωσιάσουν τους συντρόφους κωδικοποιητές τους δικαστές μας. Αλλά μόνο μία ομάδα θα μπορούσε να πάρει στο σπίτι το μεγάλο βραβείο και € 5.000. Οπότε, χωρίς περαιτέρω πικρία, συναντήστε τον νικητή του TechCrunch Hackathon.

Winner: Myneral.me

Οι τρέχουσες εργασίες εξόρυξης δεν έχουν διαφάνεια και σαφήνεια στον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούνται. Προκειμένου να κατανοηθεί πώς ένα υλικό προήλθε από την αρχική ανακάλυψη στο ορυχείο στο τελικό προϊόν, απαιτείται ένα νέο εργαλείο για την παρακολούθηση των λειτουργιών. Η Myneral.me προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τον τομέα των μετάλλων και των ορυχείων που παρουσιάζει την ΕΚΕ τόσο στους εταίρους της βιομηχανίας όσο και στους τελικούς χρήστες. Μάθετε περισσότερα για το Myneral.me

Runner-Up # 1: Vyta

Η Vyta παίρνει πληροφορίες για τους ασθενείς και βοηθά τους γιατρούς να καταλάβουν ποιος ασθενής πρέπει να αντιμετωπιστεί πρώτα. Ένα απλό εργαλείο όπως αυτό θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πιο ομαλά για όλους στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης και να βελτιώσει τις θεραπείες

Runner-Up # 2: Scrub

SCRUB = SCRUM + BUGS. Παρακολουθήστε εύκολα τα λάθη σας σε όλες τις εφαρμογές και διορθώστε τα χρησιμοποιώντας τις αλγοριθμικές προτάσεις και τα δείγματα κώδικα. Ο ανιχνευτής σφαλμάτων ανοιχτού κώδικα συλλέγει αυτομάτως όλα τα σφάλματα για εσάς. Ανακαλύψτε περισσότερα στο GitHub .

Runner-Up # 3: Chiche

Η εύρεση της επερχόμενης επωνυμίας εξαρτάται από το σύνολο των δεδομένων που χρησιμοποιείτε για την ανίχνευσή της. Πρώτον, κάνουν μια απλή ποσοτικοποίηση των πιο διάσημων σημάτων σε κοινωνικά μέσα για να εντοπίσουν τρεις νεοεισερχόμενοι. Δεύτερον, χρησιμοποιούν τον δικτυακό τόπο της Galerie Lafayette ως προσωπικό εργαλείο αγορών για να προτείνουν στους πελάτες το πιο κατάλληλο προϊόν στους τρεις νέους πελάτες. Ο Aurélie Jean εργάζεται εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ως ερευνητικός επιστήμονας και επιχειρηματίας στον τομέα των υπολογιστικών επιστημών, εφαρμοσμένος στη μηχανική, την ιατρική, την εκπαίδευση, την οικονομία, τη χρηματοδότηση και τη δημοσιογραφία. Στο παρελθόν, ο Aurélie εργάστηκε στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης και στο Bloomberg. Σήμερα, ο Aurélie εργάζεται και ζει μεταξύ των ΗΠΑ και της Γαλλίας για να τρέξει το In Silico Veritas, ένα γραφείο συμβούλων για την ανάλυση και τις προσομοιώσεις των υπολογιστών. Ο Aurélie είναι σύμβουλος στο Boston Consulting Group και εξωτερικός συνεργάτης του Υπουργείου Παιδείας της Γαλλίας. Ο Aurélie είναι επίσης συγγραφέας επιστημονικής σύνταξης για το Le Point, διδάσκει αλγορίθμους στα πανεπιστήμια και διεξάγει έρευνα.

Ο Julien Meraud έχει σταθερό ιστορικό στο ηλεκτρονικό εμπόριο αρκετά χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των eBay, PriceMinister και Rakuten. Πριν από την ένταξή του στο Doctolib, ο Julien ήταν ΚΟΑ της Rakuten Ισπανίας, όπου βελτίωσε την απόκτηση online μάρκετινγκ, τη διατήρηση, τις προωθήσεις και τις εκστρατείες. Ο Julien εντάχθηκε στο Doctolib από την αρχή (2014), καθιστώντας την πρώτη ΚΟΑ της εταιρείας και διατηρώντας γρήγορα λειτουργίες CPO επιπλέον. Στο Doctolib, η Julien διοικεί επίσης ομάδες στρατηγικής που είναι υπεύθυνες για τον εντοπισμό και την ταξινόμηση των πιθανών νέων αγορών της Doctolib. Ο Julien έχει πτυχίο Master στο Marketing, Στατιστική και Οικονομικά από την ENSAI και εξειδικευμένο Master στη Διαχείριση Μάρκετινγκ από το ESSEC Business School.

Ο Laurent Perrin είναι ο συνιδρυτής και ο ΚΟΤ Μπροστά, η οποία επαναλαμβάνει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ομάδες. Front εξυπηρετεί περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις και έχει συγκεντρώσει 79 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση επιχειρηματικών κεφαλαίων από επενδυτές όπως η Sequoia Capital, η DFJ και η Uncork Capital. Πριν από το μέτωπο, ο Laurent ήταν ανώτερος μηχανικός σε διάφορες επιχειρήσεις και βοήθησε στο σχεδιασμό συστημάτων κλιμάκωσης σε πραγματικό χρόνο. Ο Neesha Tambe είναι ο επικεφαλής του παγκόσμιου ανταγωνισμού εκκίνησης της TechCrunch για την εκκίνηση του Battlefield Battlefield. Σε αυτό το ρόλο προμηθεύει, στρατολογεί και κτηνοτρόφους χιλιάδες νεοσύστατες επιχειρήσεις ανά έτος, ενώ προπονούνται και προπονούν τις νεοσύστατες νεοσύστατες εταιρείες για να ξεκινήσουν στον περίφημο διαγωνισμό Battlefield Startup. Επιπλέον, πρωτοστάτησε στην ιδέα και ξεκίνησε το CrunchMatch, το πρόγραμμα δικτύωσης στα γεγονότα TechCrunch, το οποίο διευκόλυνε χιλιάδες συνδέσεις μεταξύ των ιδρυτών, των επενδυτών και της κοινότητας εκκίνησης. Πριν από τη δουλειά της με την TechCrunch, η Neesha διοργάνωσε το Open Sustainable Brands 'Open Innovation Open – έναν διαγωνισμό εκκίνησης για εκκίνηση με κοινές αξίες και αειφορία με κριτές από τις εταιρείες Fortune 50.

Renaud Visage ] είναι ο τεχνικός συνιδρυτής της Eventbrite (NYSE: EB) με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η παγκοσμίως ηγετική πλατφόρμα τεχνολογίας εκδηλώσεων που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2018. Η Renaud είναι επίσης επενδυτής αγγέλου, καθοδηγώντας ιδρυτές που επιλύουν τεχνικά προβλήματα παγκόσμιες φιλοδοξίες και συνεργάζεται στενά με την εταιρία Point Nine Capital ως εταιρεία συμβούλων, αντιπροσωπεύοντας το ταμείο στο διοικητικό συμβούλιο πολλών εταιρειών χαρτοφυλακίου. Το Renaud χρησιμεύει επίσης στο διοικητικό συμβούλιο του ShareIT, το τεχνολογικό πρόγραμμα Good Acceleration με έδρα το Παρίσι που ξεκίνησε σε συνεργασία με την Ashoka και είναι σύμβουλος του γαλλικού επενδυτικού ταμείου, Ring for Good. Το 2014, ο Renaud συμπεριλήφθηκε στους 100 πρώτους ψηφιακούς επηρεαστές του Wired UK στην Ευρώπη.

Εκτός από τους κριτές μας, εδώ είναι ο hackmaster που ήταν ο MC για το γεγονός: είναι ένας ανώτερος συγγραφέας στο TechCrunch. Αρχικά από τη Γαλλία, ο Romain παρακολούθησε το EMLYON Business School, ένα κορυφαίο γαλλικό σχολείο επιχειρήσεων που ειδικεύεται στην επιχειρηματικότητα. Καλύπτει πολλά πράγματα, από κινητές εφαρμογές με εξαιρετική σχεδίαση σε ιδιωτικότητα, ασφάλεια, fintech, Apple, AI και πολύπλοκα τεχνολογικά επιτεύγματα. Μιλάει επίσης σε μεγάλα συνέδρια τεχνολογίας. Του αρέσει ο ποπ κουλτούρας περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο. Τώρα ζει στο Παρίσι όταν δεν είναι στο δρόμο. Κάποτε ζούσε στη Νέα Υόρκη και το αγάπησε.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.