Το Virgin Galactic «έρχεται σπίτι» στο διαστημικό σκάφος America στο Νέο Μεξικό

Το Virgin Galactic «έρχεται σπίτι» στο διαστημικό σκάφος America στο Νέο Μεξικό


Η Virgin Galactic μόλις ανακοίνωσε την ετοιμότητά της να μεταφέρει τις δραστηριότητές της στο Διαστημικό Διάστημα του Νέου Μεξικού από το οποίο θα ξεκινήσουν οι πρώτες εμπορικές πτήσεις της εταιρείας. "Η Virgin Galactic επιστρέφει στο νέο Μεξικό όπου μαζί θα ανοίξουμε χώρο για να αλλάξουμε τον κόσμο για πάντα", δήλωσε ο ιδρυτής της Virgin Virgin Sir Branson σε εκδήλωση τύπου

Το σχέδιο δεν είναι ακριβώς ένα έκπληξη, καθώς η Virgin Galactic και το Νέο Μεξικό συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του διαστημολογίου, το οποίο είναι σήμερα το μόνο είδος του είδους του στον κόσμο. Όμως η μετάβαση από ένα υπόστεγο δοκιμών και Ε & Α σε ένα μέρος όπου οι πραγματικοί πελάτες θα επιβιβαστούν στα διαστημόπλοια είναι ένα σημαντικό ορόσημο.

, Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της VG, για το τι πραγματικά σημαίνει η κίνηση και, φυσικά, πότε θα συμβεί πραγματικά.

"Δεχόμαστε την δέσμευση που κάναμε πριν από χρόνια να φέρουμε μια επιχειρησιακή διαστημική γραμμή στο πρώτο διαστημικό σκάφος του κόσμου, " μου είπε. "Τι σημαίνει αυτό; Το ένα, τα οχήματα κινούνται, και όλα τα πράγματα που πηγαίνουν μαζί με τη λειτουργία αυτών των οχημάτων. Και όλοι οι άνθρωποι που λειτουργούν τα οχήματα, και το προσωπικό που είναι λεγόμενο πελάτη. Και θα έχετε όλους τους σχετικούς ανθρώπους της αλυσίδας εφοδιασμού και τους πυρήνες υποδομής που συνδέονται με τη λειτουργία μιας διαστημικής γραμμής. "

Αυτή τη στιγμή, ο αριθμός των εργαζομένων θα παραμείνει στο Mojave, όπου η έρευνα και ανάπτυξη και η νέα τεχνολογία οχημάτων θα εξακολουθήσουν να βασίζονται στη μορφή της εταιρίας The Spaceship

. "

Το VG δεν έχει τελειώσει ακόμα με τα υπάρχοντα σκάφη του. Μπορείτε να περιμένετε ακόμα ένα ζευγάρι, ανάλογα με το τι πιστεύουν οι μηχανικοί ότι είναι απαραίτητο. Αλλά δεν είναι ένας "τεράστιος αριθμός".

Η μετάβαση στο διαστημικό σκάφος Αμερική από τις εγκαταστάσεις του Mojave έχει αναληφθεί τώρα για διάφορους λόγους, εξήγησε ο Whitesides. Καταρχήν, το σκάφος είναι σχεδόν έτοιμο να ξεκινήσει. "Η τελευταία πτήση που κάναμε, καταδείξαμε ουσιαστικά ένα πλήρες εμπορικό προφίλ, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού του οχήματος," αυτός είπε. "Όχι μόνο εμείς, ξέρουμε, ανεβαίνουμε στο χώρο και κατεβαίνουμε, αλλά επειδή η Beth βρισκόταν στο πίσω μέρος – η Μπετ Μωυσή, ο εκπαιδευτής της πτήσης μας – αυτή ήταν η παραπλανητική μας επιβάτη. Άρχισε μερικές φορές και μετακόμισε, ήταν σε θέση να ελέγξει τις συνθήκες καμπίνας μας. Έτσι αρχίσαμε να σκεφτόμαστε, ίσως είμαστε σε ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε να κινηθούμε. "

Τα έγγραφα από την FAA και άλλες αρχές είναι εντάξει. Το διαστημόπλοιο είναι έτοιμο για κάποιο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον, τα δύσκολα μέρη όπως ο διάδρομος, η υποδομή καυσίμων, ο εξοπλισμός επικοινωνίας και ούτω καθεξής. Αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο σαν να χρειαζόταν να πάρει το χρώμα για το χαλί και να αγοράσει τις επίπεδες οθόνες και τα ψυγεία μέσα.

"Αλλά η προοπτική των ανθρώπων είναι ένα βασικό μέρος αυτού", συνεχίστηκε ο Whitesides. "Αυτοί οι άνθρωποι έχουν οικογένειες, έχουν παιδιά. Πάντα σκεφτήκαμε, δεν θα ήταν ωραίο να κινηθούμε το καλοκαίρι, οπότε δεν χρειάζεται να φύγουν στη μέση μιας σχολικής χρονιάς; Εάν ξεκινήσουμε τώρα, οι εργαζόμενοι μας μπορούν να ενταχθούν ευκολότερα στην κοινότητα στο Νέο Μεξικό. Έτσι είπαμε, ας το κάνουμε ακριβώς τώρα. Είναι μια τολμηρή επιλογή και μια μεγάλη υπόθεση, αλλά είναι το σωστό πράγμα. "

Και τι γίνεται με τα οχήματα, το VMS Eve και το VSS Unity; Πώς θα φτάσουν εκεί; "Αυτό είναι το σπουδαίο πράγμα για ένα σύστημα εκτόξευσης αέρα", δήλωσε ο Whitesides. "Είναι το πιο εύκολο κομμάτι, κατά κάποιο τρόπο. Μόλις όλα τα άλλα πράγματα είναι κάτω εκεί θα κοιτάξουμε βαθιά μέσα στα μάτια του άλλου και θα πούμε «εμείς είμαστε έτοιμοι;» Και έπειτα βάζουμε μαζί το διαστημόπλοιο και πηγαίνουμε. Είναι χτισμένο για να πετάξει μακρύτερες αποστάσεις – γι 'αυτό θα ξεκινήσουμε τη μέρα με τη βάση μας στο Mojave και θα τελειώσουμε την ημέρα με τη βάση μας στο Νέο Μεξικό. "

Και μια υπέροχη βάση θα είναι. Το διαστημικό σκάφος, σχεδιασμένο από την Foster & Partners στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ένα εντυπωσιακό σχήμα που ξεκινάει από την έρημο και πρέπει να διαθέτει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις για τη λειτουργία μιας εμπορικής διαστημικής γραμμής – είναι ίσως η μοναδική χώρα στον κόσμο που θα λειτουργούσε για το σκοπό αυτό, το οποίο έχει νόημα καθώς κατασκευάστηκε γι 'αυτό.

"Επειδή είμαστε οριζόντια απογείωση και προσγείωση, λειτουργικά στην επιφάνεια του εδάφους, βασικά μοιάζει με αεροδρόμιο. Ο αερολιμένας που έχει την καλύτερη εμφάνιση, αλλά ένα αεροδρόμιο ", δήλωσε ο Whitesides. "Έχει ένα μεγάλο όμορφο διάδρομο – αλλά θα παρατηρήσετε ότι έχει τη Γη σε διαστημικές επικοινωνίες, αυτή την ειδική κεραία και αντί ενός πύργου έχουμε έναν έλεγχο αποστολής και βεβαίως υπάρχουν οι ειδικές δεξαμενές οξειδωτή και αυτό "

Ο εναέριος χώρος που περιβάλλει το διαστημικό διάδρομο περιορίζεται επίσης από την επιφάνεια μέχρι το άπειρο, πράγμα που βοηθά όταν οι πτήσεις σας καλύπτουν πολλαπλά επίπεδα εναέριας κυκλοφορίας. "Και είναι ήδη ένα μίλι επάνω, έτσι είναι ένα πλεονέκτημα», παρατήρησε ο Whitesides. Ένα μίλι πιο κοντά στο διάστημα – περισσότερο μια ευκολία από μια αναγκαιότητα, αλλά είναι ένα καλό ξεκίνημα.

Οι πραγματικές κινήσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι. Οι υπόλοιπες δοκιμαστικές πτήσεις δεν έχουν προγραμματιστεί ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα αλλάξουν – και θα σίγουρα ακούσει για το πότε οι πρώτες εμπορικές πτήσεις τίθενται στα βιβλία

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.