Μετατροπή των μετοχών: Γιατί ο Om Malik σκέφτεται ότι «η επιδοτούμενη ζωή του VC έχει τελειώσει»

Μετατροπή των μετοχών: Γιατί ο Om Malik σκέφτεται ότι «η επιδοτούμενη ζωή του VC έχει τελειώσει»


Ήρθε η ώρα για άλλη μεταγραμμένη έκδοση του Equity. Αυτή την εβδομάδα για το τακτικά προγραμματισμένο επεισόδιο είχαμε όλο το πλήρωμα να μπαίνει στο στούντιο του Σαν Φρανσίσκο. Η Kate Clark, η Connie Loizos και ο Alex Wilhelm ενώθηκαν με τον Om Malik, τον πρώην δημοσιογράφο και το σημερινό VC στην True Ventures.

Συναντήθηκαν αμέσως μετά την τιμή του Uber, έτσι είχαν πολλά να το σκάψουν: Η χαμηλή τιμή, θα ήταν ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής Travis Kalanick στο χτύπημα του κουδουνιού στη Νέα Υόρκη ( δεν ήταν ).

Αλλά δεν ήταν όλος ο Uber. μιλούσαν τη Carta, την Cruise και τον Harry's. Παρακάτω είναι ένα απόσπασμα. Και επιστρέψτε σύντομα για ένα έκτακτο επεισόδιο όπου ο Alex και η Kate θα πάνε βαθύτερα στην IPO της Uber. Για πρόσβαση στην πλήρη μεταγραφή, γίνετε μέλος του Extra Crunch Μάθετε περισσότερα και δοκιμάστε το δωρεάν.

Alex: Λοιπόν, θέλω να επιστρέψω στην τιμή πολύ γρήγορα επειδή τα 82 δισεκατομμύρια δολάρια είναι κάτω από τα 90 που είχαμε ακούσει αφού είχαμε ακούσει τα 120 πίσω τον Οκτώβριο. Έτσι είναι μια δραματική υποβάθμιση της τιμής, η οποία νομίζω ότι όπως δήλωσε ο Om είπε ότι είναι στην πραγματικότητα αρκετά έξυπνος γιατί θα έχουν ωραίο ποπ και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα Connie: Και επίσης, όταν κοιτάξτε πίσω, ποτέ δεν έχει σημασία αυτό πολύ. Θέλω να πω, αισθάνομαι ότι μερικοί άνθρωποι το έχουν ήδη επισημάνει στα μέσα ενημέρωσης σήμερα. Αλλά το Google, το Facebook, εννοώ, υπήρξαν τόσες πολλές εταιρείες στις οποίες οι δημόσιες εγγραφές τους δεν φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά. Απλά δεν νομίζω ότι θα συμβεί μακροπρόθεσμα αυτό που συμβαίνει αύριο. Alex: Λοιπόν, η διαφορά είναι ότι ο Uber πρέπει να συγκεντρώσει ένα σωρό χρήματα για να μείνει ζωντανός. Θέλω να πω, το Facebook, όταν πήγαν δημόσια, είχε μια σχετικά δυσμενή περίοδο μετά την IPO, είχε 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε καθυστερημένο καθαρό εισόδημα. Ήταν ωραία. Η δημόσια εγγραφή τους δεν ήταν τόσο σημαντική εκτός από τη ρευστότητα. Δεν ήταν μέτρο συγκέντρωσης χρημάτων. Σε αυτή την τιμή, θα κερδίσουν λιγότερα χρήματα από ό, τι θα μπορούσαν να έχουν σε υψηλότερη τιμή και καίγονται τόνους. Kate: Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πιθανότατα μείωσαν τους στόχους τους, αλλά νομίζω ότι κάποιος πιθανότατα έχει να κάνει με την απόδοση του Lyft. Πιστεύω λοιπόν ότι πρέπει να περάσουμε γρήγορα. Ο Lyft κυκλοφόρησε την πρώτη του έκθεση κερδών αυτή την εβδομάδα, η οποία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Το TL είναι το γεγονός ότι έγραψαν έσοδα του πρώτου τριμήνου ύψους 776 εκατομμυρίων δολαρίων για απώλειες ύψους 1,14 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίες περιλάμβαναν 894 εκατομμύρια αποζημιώσεις που σχετίζονταν με την αποζημίωση των μισθωτών. Έτσι οι απώλειες ήταν τεράστιες, ναι. Τα έσοδα της εταιρείας ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις της Wall Street, οι οποίες ήταν 740 εκατομμύρια. Αλλά φυσικά, με όλα τα έξοδα της IPO, οι απώλειες ήρθαν σημαντικά υψηλότερες.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.