Το Tencent αντικαθιστά το χτύπημα κινητού παιχνιδιού PUBG με κινεζική φιλική προς την κυβέρνηση εναλλακτική λύση


Οι νέοι κανόνες της Κίνας για τα βιντεοπαιχνίδια, που εισήχθησαν τον περασμένο μήνα επηρεάζουν τους παίκτες της χώρας. Σήμερα, η Tencent αντικατέστησε το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι PUBG με το πιο δημοφιλές παιχνίδι royale shooter, με μια πιο φιλική προς την κυβέρνηση εναλλακτική λύση που φαίνεται γεμάτη για να τραβήξει σημαντικά έσοδα.

Η εταιρεία εισήγαγε το παιχνίδι για την ειρήνη στο ένα Weibo post την ίδια χρονική περίοδο με την PUBG – η οποία αντιπροσωπεύει τους Unknown Battlegrounds του Παίκτη – αποσύρθηκε από την Κίνα. Ο τίτλος ήταν σε ευρείες δοκιμές αλλά χωρίς έσοδα, και τώρα φαίνεται ότι η Tencent εγκατέλειψε την εξασφάλιση άδειας για να κερδηθεί ο τίτλος.

Στη θέση του, το παιχνίδι για την ειρήνη είναι πολύ το είδος του παιχνιδιού που θα περάσει τις απαιτήσεις Το σώμα λογοκρισίας του παιχνιδιού της Κίνας. Τον περασμένο μήνα, η κρατική υπηρεσία Τύπου και Δημοσίευσης της χώρας δημοσίευσε μια σειρά αιτημάτων για νέους τίτλους, όπως απαγορεύσεις για πτώματα και αίμα, αναφορές στην αυτοκρατορική ιστορία και τα τυχερά παιχνίδια. Ο νέος τίτλος Tencent φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την PUBG, αλλά δεν υπάρχουν νεκρά σώματα, ενώ παίζει ένα εθνικιστικό θέμα με επίκεντρο την πολεμική αεροπορία της Κίνας – ή, σύμφωνα με το μήνυμα Weibo πολεμιστές που φυλάσσουν τον εναέριο χώρο της χώρας μας – και τη μάχη τους εναντίον των τρομοκρατών.

Το παιχνίδι για την ειρήνη αναπτύχθηκε από τον Krafton, τον εκδότη με έδρα την Κορέα, γνωστός ως BlueHole, που έκανε το PUBG. Πέρα από τις οπτικές ομοιότητες, το Reuters ανέφερε ότι τα παιχνίδια είναι αδελφοποιημένα δεδομένου ότι κάποιος παίκτης διαπίστωσε ότι η πρόοδό τους και τα επιτεύγματα τους στην PUBG είχαν μεταφερθεί στο νέο παιχνίδι

. στο τέλος της περιόδου δοκιμών της PUBG στην Κίνα όταν ήρθε σε επαφή με την TechCrunch. Αλλά μια εταιρεία rep δήλωσε προφανώς στο Reuters ότι "είναι πολύ διαφορετικά είδη παιχνιδιών."

Ο τίτλος του Tencent για το παιχνίδι για την ειρήνη είναι σχεδόν ακριβώς ο ίδιος με το δημοφιλές του παιχνίδι PUBG, το οποίο αντικαθιστά το [Image via Weibo]

Η Fortnite μπορεί να έχει πάρει την προσοχή για την εκρηκτική ανάπτυξή της – αναφέραμε προηγουμένως ότι το παιχνίδι βοήθησε τον εκδότη Epic Games τράπεζα κέρδος 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι – αλλά η PUBG έχει γίνει πιο ήσυχο

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Krafton δήλωσε στο The Verge ότι ήταν πάνω από 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες, με 30 εκατομμύρια παίκτες κάθε μέρα. Σύμφωνα με την εταιρία Sensor Tower η PUBG κέρδισε περισσότερα από 65 εκατομμύρια δολάρια από κινητές συσκευές τον Μάρτιο, χάρη στην αύξηση κατά 83%, η οποία την είδε να κερδίζει ακόμη και το Fortnite.

Το PUBG έκανε περισσότερα χρήματα από την Fortnite σε κινητό τηλέφωνο τον Μάρτιο του 2019, σύμφωνα με στοιχεία του Sensor Tower

Αυτό είναι πραγματικά το Η εταιρεία υπέφερε στα χέρια της της παγιδεύσεως της άδειας παιχνιδιού της Κίνας πέρυσι και ένας τίτλος όπως το Παιχνίδι για την Ειρήνη, που είναι συμβατός με την κανονιστική νομοθεσία, έχει έναν καλό πυροβολισμό για να πάρει το πράσινο (19659002) Πράγματι, οι αναλυτές της Renaissance της Κίνας πιστεύουν ότι ο νέος τίτλος μπορεί να φτάσει τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα, σύμφωνα με την έκθεση του Reuters. Αυτά είναι πολλά για να σας ενθουσιάσουν και η αναζωογόνηση του παιχνιδιού θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής του Tencent φέτος – που έχει ήδη δει να αναδιαρθρώσει την επιχείρησή του για να επικεντρώσει τις αναδυόμενες μονάδες όπως το cloud computing και την τεχνολογία της για να «κάνει καλά».

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.