Ο πρόεδρος της Nokia, Risto Siilasmaa, υποστηρίζει την εκκίνηση της μηχανής εκμάθησης Aito.ai

Ο πρόεδρος της Nokia, Risto Siilasmaa, υποστηρίζει την εκκίνηση της μηχανής εκμάθησης Aito.ai


Η Aito μια μηχανοκίνητη εκκίνηση με έδρα το Ελσίνκι, η οποία αναπτύσσει τεχνολογία "πρόβλεψης βάσης δεδομένων", αύξησε 1 εκατ. Ευρώ σε χρηματοδότηση πριν από τη σπορά, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου Nokia Risto Siilasmaa (μέσω της εταιρείας επενδύσεων First Fellow Partners) .

Άλλοι που υποστηρίζουν τον γύρο είναι η Hermitage, η UMO Capital, μαζί με τη χρηματοδότηση της Business Finland. Οι προηγούμενοι επενδυτές της Aito περιλαμβάνουν το Futurice και τους ίδιους τους ιδρυτές Vesa-Pekka Grönfors, Antti Rauhala, Kai Inkinen

Με σκοπό να αντικαταστήσουν τα τρέχοντα εργαλεία εκμάθησης μηχανών που έχουν μια απότομη καμπύλη μάθησης και παράγουν μόνο μοντέλα μονής χρήσης, βάση δεδομένων για προγραμματιστές. Συγκεκριμένα, επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν τις υπάρχουσες πληροφορίες, να κάνουν προβλέψεις και να βρίσκουν κρυφές συσχετίσεις.

Το σημαντικό είναι ότι τα αποτελέσματα λέγονται ότι εξηγούνται πλήρως και ότι η τεχνολογία μπορεί να ενσωματωθεί σε υπάρχον λογισμικό τόσο εύκολη όσο η ενσωμάτωση ενός ερωτήματος SQL. Η ιδέα μιας μη συμβατικής προσέγγισης για την AI και τη μηχανική μάθηση χρονολογείται εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια ", λέει ο συνιδρυτής της Aito Vesa-Pekka Grönfors. "Ο Antti, συνιδρυτής και επικεφαλής επιστήμονας του Aito, άρχισε να εργάζεται με την έννοια ήδη στο τέλος των σπουδών του και συνέχισε τα επόμενα χρόνια ως επιστημονικός υπεύθυνος δεδομένων στο Futurice [the European consultancy company]."

Γενικότερα, ο Aito είναι που βασίζεται στην υπόθεση ότι οι προγραμματιστές λογισμικού είναι οι νέοι προγραμματιστές του AI. Υπάρχουν περίπου 23 εκατομμύρια προγραμματιστές λογισμικού στον κόσμο και εργάζονται ολοένα και περισσότερο με τη μάθηση μηχανών ή τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το AI, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον μόνο ο τομέας των επιστημόνων δεδομένων

"Απαιτούν εργαλεία τα οποία υιοθετούν γρήγορα, ευέλικτες ροές εργασίας και είναι εξοικειωμένοι χωρίς συγκεκριμένες γνώσεις της επιστήμης των δεδομένων ", προσθέτει ο Grönfors

" Το Aito.ai είναι μια βάση δεδομένων πρόβλεψης για προγραμματιστές που εκτιμούν το γρήγορο χρόνο στην αγορά. Είναι γνωστός ως βάση δεδομένων, αλλά παρέχει τη νοημοσύνη της μηχανικής μάθησης … Οι προβλέψεις, οι συστάσεις και οι εξηγήσεις παρέχονται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου σε ένα όμορφο API, χρησιμοποιώντας ολόκληρη τη βάση δεδομένων Aito ως δεδομένα εκπαίδευσης. Όταν η παραδοσιακή βάση δεδομένων δίνει στον χρήστη, για παράδειγμα, πέντε αγορές του πελάτη ηλεκτρονικού εμπορίου, η Aito μπορεί αυτομάτως να προβλέψει τις επόμενες πιθανές αγορές και να εξηγήσει τι οδηγεί σε μια τέτοια πρόβλεψη. "

Για παράδειγμα, τα προϊόντα, τα οικονομικά, τα δεδομένα των χρηστών και των εκδηλώσεων στο Aito και να αποκαλύψουν διάφορες κρίσιμες επιχειρηματικές προβλέψεις και ιδέες, όπως: να προβλέπουν τη ζήτηση, να εξηγούν τη μετατροπή, να προβλέπουν τις πωλήσεις, να βελτιστοποιούν την τιμολόγηση, να προσαρμόζουν το περιεχόμενο, Έχοντας ήδη δοκιμαστεί σε άγρια ​​κατάσταση, το Aito χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή για να προτείνει αυτόματα κατηγορίες για έγγραφα που φορτώνονται στο σύστημα διαχείρισης συμβολαίων. να βρεθούν σχετικές ταινίες με βάση την ομοιότητα? και να αυτοματοποιήσει τις ροές εργασίας του συνομιλητή UI και να παρέχει προβλέψεις για το ποια παράπονα πελατών θα κλιμακώσουν

"Το Futurice, από όπου ο Aito απομακρύνθηκε, χρησιμοποιεί τον Aito για να βρει ποιος ξέρει για ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα σε έναν οργανισμό. Απλά πληκτρολογώντας έναν όρο, ο Aito αποκαλύπτει τους ανθρώπους με τέτοιες γνώσεις που βασίζονται σε αρκετές εσωτερικές πηγές δεδομένων, χωρίς να χρειάζεται ταξινόμηση ή tagging ", λέει ο Grönfors.

Εν τω μεταξύ, το επιχειρησιακό μοντέλο Aito είναι ένα κλασικό παιχνίδι παιχνιδιού SaaS για προγραμματιστές: Το μοντέλο βασίζεται στο μέγεθος του συνόλου δεδομένων του χρήστη και στον όγκο των ερωτημάτων. Η τιμολόγηση ξεκινάει από € 6 την ημέρα και υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδος.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.