Παρακολουθήστε το Rocket Lab ξεκινά τη δεύτερη αποστολή τροχιάς του 2019 αργά απόψε

Παρακολουθήστε το Rocket Lab ξεκινά τη δεύτερη αποστολή τροχιάς του 2019 αργά απόψε


Ο γρήγορος αναπτυσσόμενος πάροχος εκτόξευσης Το Rocket Lab ξεκινά το δεύτερο τεράστιο ωφέλιμο φορτίο του έτους απόψε με την αναμέτρηση, νωρίς το απόγευμα στο χώρο εκτόξευσης στη Νέα Ζηλανδία. Θα φέρει τρεις πειραματικούς δορυφόρους σε χαμηλή τροχιά της Γης και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά.

Η εκτόξευση είναι η πέμπτη αποστολή της Πυραύλακας Label και, ενώ στοχεύει τελικά να προσφέρει εκτοξεύσεις σε ένα ρυθμό εβδομάδων, θα είναι κάποια στιγμή πριν αυτό είναι δυνατό – γιατί τώρα κάθε δύο μήνες είναι αυτό που μπορούν να διαχειριστούν. Τα ωφέλιμα φορτία που ανεβαίνουν απόψε / αύριο είναι:

  • Το SPARC-1 : Το ερευνητικό έργο CubeSat για το Plug and Play Architecture Space είναι ένα Ερευνητικό Εργαστήριο Πολεμικής Αεροπορίας, στο οποίο εργάζονται εδώ και χρόνια με τη Σουηδία. Πρόκειται για ένα νέο σχέδιο για ένα σκάφος 6U με έναν επαναρυθμιζόμενο ασύρματο πομποδέκτη, προοριζόμενο να "υποστηρίζει ζωντανό πειραματισμό με διαφορετικές κυματομορφές και πρωτόκολλα χρήσιμα στις αποστολές επικοινωνιών". ]: Αυτό το Πείραμα τροχιακών συντριμμάτων θα απελευθερώσει δύο ρουλεμάν από ανοξείδωτο χάλυβα σε γνωστές τροχιές στο διάστημα που θα βοηθήσουν στη βαθμονόμηση των επίγειων συστημάτων ανίχνευσης θραυσμάτων
  • Harbinger : Ένα τρομακτικό δορυφορικό μικρό δορυφόρο και το βαρύτερο μικροσκόπιο, κάθισε για να είναι lofted από το όχημα εκτόξευσης ηλεκτρονίων της Rocket Lab μέχρι στιγμής. Αυτός, επίσης από την Πολεμική Αεροπορία, χρησιμοποιεί ένα ραντάρ συνθετικής διάτρησης για να παρατηρεί τη Γη ανεξάρτητα από το φωτισμό ή την κάλυψη σύννεφων. Είναι ένας διαδηλωτής για ταχείες τεχνικές παραγωγής και τυποποιημένα τμήματα που προορίζονται να επιταχύνουν την ανάπτυξη του νέου διαστημικού σκάφους.

Όλα τα περιεχόμενα του περιελάμβαναν 180 κιλά ή σχεδόν 400 λίβρες , το βαρύτερο φορτίο Electron έχει ακόμα απογειωθεί με

Το Lift-off έχει οριστεί για 6 μ.μ. τοπική ώρα στη Νέα Ζηλανδία, που αντιστοιχεί σε 11 μ.μ. ώρα Ειρηνικού εδώ στις ΗΠΑ. Εάν ο καιρός προσκρούσει στην ευκαιρία, δεν υπάρχει καμία ανησυχία – αυτό το παράθυρο εκκίνησης παραμένει ανοιχτό για δύο εβδομάδες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το όλο θέμα ξεκινώντας λίγα λεπτά πριν από την 11 στην ιστοσελίδα της Rocket Lab .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.