Μόλις ένα σημαντικό όνομα στα smartphones, το LG Mobile είναι τώρα άσχετο – και εξακολουθεί να χάνει χρήματα

Μόλις ένα σημαντικό όνομα στα smartphones, το LG Mobile είναι τώρα άσχετο - και εξακολουθεί να χάνει χρήματα


Η LG ήταν κάποτε αυθεντία της βιομηχανίας smartphone – θυμηθείτε τη συνεργασία της με το Facebook πίσω στην ημέρα;

Η τελευταία απόδειξη είναι τα οικονομικά του Q1 της LG, που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα τα οποία δείχνουν ότι το τμήμα κινητής τηλεφωνίας του έφτασε μόλις 1,51 τρισεκατομμύρια KRW (1,34 δισεκατομμύρια δολάρια) το τρίμηνο. Αυτό είναι κάτω από 30 τοις εκατό από έτος σε έτος και το χαμηλότερο εισόδημα για LG Mobile για τουλάχιστον τα τελευταία οκτώ χρόνια. Αναζητήσαμε πίσω οκτώ χρόνια έως το 1ο τρίμηνο του 2011 – πριν από το γεγονός ότι η LG χτυπήθηκε και χάθηκε με την αποδέσμευση συγκεκριμένων οικονομικών μεγεθών για τα τμήματα της.

Για να δείξει την πτώση της, η LG έστειλε πάνω από 15 εκατομμύρια τηλέφωνα στο Q4 2015 όταν τα έσοδά της ήταν 3,78 τρισεκατομμύρια RKW ή 3,26 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό το 2,5 φορές υψηλότερο από αυτή την πρόσφατη περίοδο του 1ου τριμήνου του 2019.

Οι τακτικοί αναγνώστες θα γνωρίζουν ότι το κινητό τηλέφωνο της LG είναι μια ζημιογόνο διαίρεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι δραστηριότητές του – και κατά συνέπεια οι πωλήσεις – έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Η LG έβαλε τον Brian Kwon ο οποίος είναι επικεφαλής της επικερδούς επιχείρησης οικιακής ψυχαγωγίας, υπεύθυνος για το τμήμα κινητής τηλεφωνίας τον περασμένο Νοέμβριο, και το καθήκον του παραμένει σε εξέλιξη.

Είναι αλήθεια ότι η απώλεια Q1 της LG Mobile είναι χαμηλότερη από τα 322,3 δισεκατομμύρια KRW (289,8 εκατομμύρια δολάρια), τα οποία εκτιμάται ότι μειώθηκαν κατά [τηναπώλειαπουπροκάλεσετοπροηγούμενοτρίμηνοαλλάείναιευρύτερηαπότοπροηγούμενοέτοςΠράγματιτοτμήμακινητήςτηλεφωνίαςέχασε1361δισεκατομμύριαKRW(12685εκατομμύριαδολάρια)τοπρώτοτρίμηνοτου2018

Η LG δήλωσε ότι ο κ. Kwon προεδρεύει της "αναθεωρημένης στρατηγικής εκτόξευσης smartphone" και γι 'αυτό οι αριθμοί αλλάζουν τόσο δραστικά. Πηγαίνοντας προς τα εμπρός, δήλωσε ότι η εκτόξευση του G7 τηλεφωνικού κέντρου ThinQ και ενός νέου κέντρου αναβάθμισης – που ανακοίνωσε πέρυσι το προηγούμενο έτος – βρίσκονται σε άμεση επαφή, αλλά είναι δύσκολο να δούμε πώς

Το LG Mobile είναι όλο και πιο προβληματικό επειδή η μητρική εταιρεία βλέπει την επιτυχία σε άλλους τομείς, αλλά αυτό αντιμετωπίζεται από μια κακή επιχείρηση smartphone. Το τελευταίο τρίμηνο, το κινητό κινητοποίησε την LG στην πρώτη τριμηνιαία απώλειά της σε δύο χρόνια για παράδειγμα.

Μόνο κοιτάζοντας τους αριθμούς Q1, το συνολικό κέρδος της LG ήταν 900,6 δισεκατομμύρια KRW (801,25 εκατομμύρια δολάρια) (647,3 εκατομμύρια δολάρια κέρδος) και η επιχείρηση οικιακής ψυχαγωγίας, η οποία είχε κέρδος ύψους 308,27 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αυτοκινητοβιομηχανία της – η οποία είναι, μεταξύ άλλων, επικεντρώνεται στις ΗΨ – έχει δαγκώσει στα κέρδη, αλλά αυτή είναι τουλάχιστον μια επιχείρηση που πηγαίνει.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.