Η AWS ανοίγει το διαχειριζόμενο blockchain της ως υπηρεσία σε όλους

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Amazon επιβάλλει την απαίτηση ισοτιμίας τιμής για τους πωλητές τρίτων στις ΗΠΑ


Αφού ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν μια διαχειριζόμενη υπηρεσία blockchain στα τέλη του περασμένου έτους, η υπηρεσία Amazon Web Services ανοίγει τώρα την υπηρεσία για γενική διαθεσιμότητα .

Ήταν μόλις πριν από περίπου πέντε μήνες ότι ο διευθύνων σύμβουλος της AWS Ο Andy Jassy ανακοίνωσε ότι η εταιρεία αναστρέφει την πορεία της για την προηγούμενη απόλυση τεχνολογιών blockchain και ότι έθεσε μια νέα υπηρεσία που θα αναπτυχθεί πάνω από ανοιχτού κώδικα όπως το Hyperledger Fabric και το Ethereum .

Η Fabric και η Ethereum δημιουργούν δίκτυα blockchain έτσι ώστε να μπορούν να διεξάγουν επιχειρηματικές συναλλαγές γρήγορα, με ένα αμετάβλητο αρχείο συναλλαγών, χωρίς όμως να χρειάζεται κεντρική εξουσία.

"Οι πελάτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν πλαίσια blockchain όπως το Hyperledger Ωστόσο, θεωρούν ότι αυτά τα πλαίσια είναι δύσκολο να εγκατασταθούν, να ρυθμιστούν και να διαχειριστούν ", δήλωσε ο Rahul Pathak, Γενικός Διευθυντής της Amazon Managed Blockchain στο AWS. "Το Amazon Managed Blockchain φροντίζει για τους κόμβους παροχής, τη ρύθμιση του δικτύου, τη διαχείριση πιστοποιητικών και την ασφάλεια και την κλιμάκωση του δικτύου. "

Ήδη οι εταιρείες όπως η AT & T Business, η Nestlé και η Σιγκαπούρη επενδυτική αγορά, η Σιγκαπούρη

Με την ανακοίνωση, η AWS προσχωρεί σε άλλους μεγάλους επιχειρηματίες όπως το Azure από τη Microsoft και την IBM στο blockchain ως service game