Οι προσδοκίες της κονσόλας της Nintendo και της Sony είναι μπροστά από την E3

Οι προσδοκίες της κονσόλας της Nintendo και της Sony είναι μπροστά από την E3


Το E3's λίγο περισσότερο από ένα μήνα μακριά, και για συνηθισμένες, οι ειδήσεις στην κορυφή έχουν προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για το τι δεν θα ακούσουμε στο μεγάλο show. Στα τέλη του περασμένου έτους, η Sony ανακοίνωσε ότι θα ήταν παρακάμπτοντας τη μεγάλη ετήσια συνέντευξη Τύπου της στην εκδήλωση. Η κίνηση σηματοδοτεί μια απουσία κλειδί για τον γίγαντα των τυχερών παιχνιδιών για πρώτη φορά σε σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα, καθώς η εταιρεία θα "εξερευνήσει νέους και οικείους τρόπους να εμπλακεί στην κοινότητά μας το 2019"

Το συναίσθημα πρέπει να δακτυλογραφεί εξοικειωμένο για όσους ακολουθούν τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Πριν από μερικά χρόνια η Nintendo έκανε παρόμοια κίνηση, παρακάμπτοντας τη συνέντευξη Τύπου για το διαδικτυακό "Treehouse" της Nintendo Direct που χρησιμοποιεί για να παρουσιάσει νέα ρυμουλκούμενα. Είναι η μέθοδος που η Nintendo έχει κρατήσει από τότε

Ο εκδότης παιχνιδιών Square Enix αυτή την εβδομάδα ευχαρίστησε ευχαρίστως στην υποδοχή της Sony, αφήνοντας το Microsoft τον τελευταίο από τους τρεις μεγαλύτερους κατασκευαστές κονσολών με συνέντευξη τύπου το γεγονός του Λος Άντζελες. Ο θάνατος των εμφανίσεων όπως το E3 έχει υπερτονιστεί καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, φυσικά. Αυτά τα πράγματα τείνουν να κινούνται σε κύκλους, με το μεγαλύτερο μέρος της διαφημιστικής εκστρατείας να συνδέεται ειδικά με αποκαλύψεις του νέου συστήματος.

Η Microsoft πήρε τα μάτια από το δίσκο του Xbox One S "All-Digital Edition" αφήνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να έχει η εταιρεία μέχρι το μανίκι της για το γεγονός του Ιουνίου. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, εν τω μεταξύ, η Sony χτύπησε τις προτάσεις ότι το PlayStation 5 θα έρθει σύντομα. Οι λεπτομέρειες δεν προκαλούν έκπληξη, ωστόσο η εταιρεία αναφέρει ότι η κονσόλα επόμενης γενιάς δεν θα φτάσει τους επόμενους έξι μήνες

Από την κλήση της, η Nintendo απέρριψε επίσης τις πρόσφατες φήμες ότι θα ξεκινήσει μια έκδοση χαμηλού κόστους του διακόπτη. Η κονσόλα ήταν μια άγρια ​​επιτυχία για την εταιρεία στα πέλματα του απογοητευτικού Wii U, αλλά η επιβράδυνση των πωλήσεων έχει δείξει την μακρά παράδοση της Nintendo να προσφέρει τροποποιημένο υλικό. Οι φήμες έχουν επισημάνει σε μεγάλο βαθμό μια έκδοση χαμηλότερου κόστους του συστήματος που μπορεί να παιχτεί μόνο σε φορητή λειτουργία.

Κανένα από αυτά δεν σημαίνει ότι έχουμε κάποιο είδος προεπισκόπησης. Οι εταιρείες αγαπούν να πειράζουν αυτά τα πράγματα έξω, αλλά φαίνεται ότι οι τρεις μεγάλες προσδοκίες για την εμφάνιση. Αυτό αφήνει κάποιο άνοιγμα για άλλους παίκτες – φυσικά, η E3 κυριαρχεί εδώ και καιρό από τα τρία μεγάλα. Μεταξύ των άλλων φήμες που κυκλοφορούν σήμερα μπροστά από το show είναι ένα tablet παιχνιδιών 2 σε 1 από τη Nvidia.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.