Η Verizon Q1 χτυπά τις αναλυτικές προσδοκίες με κέρδη ανά μετοχή 1,22 δολάρια

Η Verizon Q1 χτυπά τις αναλυτικές προσδοκίες με κέρδη ανά μετοχή 1,22 δολάρια


Η Verizon μόλις κυκλοφόρησε την έκθεσή της για το πρώτο τρίμηνο με τα κέρδη ανά μετοχή να ξεπερνούν τις προσδοκίες των αναλυτών, ενώ τα έσοδα ήταν σωστά σύμφωνα με τις προβλέψεις

. (ή 1,20 δολάρια όταν προσαρμόστηκε για να αποκλείσει το όφελος των 2 σεντ λόγω της επανεξέτασης της συνταξιοδότησης που προκάλεσε το πρόσφατο πρόγραμμά της ) και έσοδα ύψους 32,1 δισ. δολαρίων, αυξημένα κατά 1,1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Οι αναλυτές είχαν προβλέψει EPS από 1,17 δολάρια και έσοδα 32,15 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Verizon είδε επίσης 61.000 καθαρές προσθήκες στην αγορά των ασύρματων λιανικών πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων 174.000 καθαρών προσθηκών στην πλατφόρμα smartphone. (η οποία κατέχει η TechCrunch) ανακοίνωσε έσοδα ύψους 1,8 δισ. δολαρίων, μειωμένα κατά 7,2% σε ετήσια βάση.

Η έκθεση έρχεται ως η Verizon ξεκινά την κυκλοφορία 5G στο Σικάγο και τη Μινεάπολη με την εταιρεία να λέει ότι η δημιουργία 5G δικτύων ήταν μέρος των $ 4.3 δισεκατομμυρίων της

"Το 2019 διαμορφώνεται ως ένα συναρπαστικό έτος για την Verizon", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Hans Vestberg σε μια δήλωση. «Ηγείται ο κόσμος στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών με την έναρξη του δικτύου μας 5G Ultra Wideband. Η φιλοδοξία μας παραμένει αμετάβλητη για να παρέχει τα πιο προηγμένα δίκτυα επόμενης γενιάς στον κόσμο. "

Από τις 8am Eastern, οι μετοχές της Verizon σημείωσαν άνοδο 0,72% κατά την περίοδο πριν από την αγορά

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.