Οι εξαγορές, περισσότερο από τις δημόσιες εγγραφές, θα δημιουργήσουν τις πρώτες επιτυχίες της Αφρικής στην εκκίνηση

Οι εξαγορές, περισσότερο από τις δημόσιες εγγραφές, θα δημιουργήσουν τις πρώτες επιτυχίες της Αφρικής στην εκκίνηση


Η Αφρική έχει κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της σε IPO. Η παναφρικανική εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου Jumia – εταιρεία αξίας αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων – άρχισε να διαπραγματεύεται ζωντανά στο NYSE την περασμένη εβδομάδα.

Η προσφορά μετοχών έκανε την Jumia την πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Αφρική

Αυτό αυξάνει τις προσδοκίες για μονόκερες και δημόσιες εγγραφές για να δημιουργήσουν το πρώτο κύμα των moguls εκκίνησης της ηπείρου. Όμως σε αντίθεση με άλλες αγορές, μεγάλες δημόσιες καταχωρίσεις και εννέα αριθμητικές εκτιμήσεις θα μπορούσαν να παραμείνουν σπάνιες στην Αφρική.

Η άνοδος των επιχειρηματικών όπλων και των εξαγορών στην αγορά θα αυξηθεί σημαντικά από τις δημόσιες εγγραφές για τη δημιουργία των πρώτων επιτυχιών στην Αφρική. κάτω γιατί. Πρώτον, ένα γρήγορο μικρότερο

Primer για την αφρικανική τεχνολογία

Δεν μπορεί όλοι να γνωρίζουν, αλλά ναι, η Αφρική έχει μια ακμάζουσα τεχνολογική σκηνή. Όταν μετριέται από νομισματικές αξίες, είναι μικροσκοπικό από τα πρότυπα Shenzen ή Silicon Valley

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.