Το Leapwork αυξάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια για την εύκολη πλατφόρμα αυτοματοποίησης της διαδικασίας, σχεδιάζει την επέκταση των ΗΠΑ

Το Leapwork αυξάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια για την εύκολη πλατφόρμα αυτοματοποίησης της διαδικασίας, σχεδιάζει την επέκταση των ΗΠΑ


Οι περισσότερες εργασίες που αφορούν τους υπολογιστές είναι ιδιαίτερα επαναλαμβανόμενες, γι 'αυτό και οι εταιρείες έχουν τακτικά προγραμματιστές που γράφουν κώδικα για να αυτοματοποιήσουν επαναλαμβανόμενα καθήκοντα. Αλλά αυτή η διαδικασία δεν είναι πολύ επεκτάσιμη. Στην ιδανική περίπτωση, τα άτομα σε μια ολόκληρη επιχείρηση θα μπορούν να δημιουργούν αυτοματοποιημένες εργασίες, όχι μόνο προγραμματιστές. Αυτό το πρόβλημα δημιούργησε μια νέα κατηγορία που ονομάζεται αυτοματοποίηση διαδικασίας. Οι αρχάριοι σε αυτό το χώρο είναι όλοι για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των εταιρειών.
Τα περισσότερα από τα υπάρχοντα εργαλεία στην αγορά είναι βασισμένα σε κώδικα και πολύπλοκα, γεγονός που τείνει να καταστήσει δύσκολο για τους μη τεχνικούς ανθρώπους να αυτοματοποιήσουν οτιδήποτε. Ιδανικά, θα τους επιτρέπετε να εκπαιδεύουν ρομπότ λογισμικού για να χειρίζονται επαναλαμβανόμενα και εγκόσμια καθήκοντα.

Αυτός είναι ο στόχος του Leapwork που σήμερα ανακοινώνει μια επένδυση Series 10 εκατομμυρίων δολαρίων, από το Βερολίνο. Η εταιρεία έχει ήδη πολλούς πελάτες, από τράπεζες της πρώτης βαθμίδας και παγκόσμιες εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης, σε επιχειρήσεις αεροδιαστημικής και λογισμικού, και τώρα σχεδιάζει να επεκταθεί στις ΗΠΑ. Οι πελάτες της έχουν συνήθως πολύ μεγάλη εμπειρία με εργαλεία όπως τα Tricentis, MicroFocus, UiPath και BluePrism, αλλά χρησιμοποιούν το Leapwork όταν τα εργαλεία που βασίζονται σε κώδικα αποδεικνύονται περιοριστικά

Ιδρύθηκε το 2015 και ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2017. Το Leapwork διαθέτει ένα πλήρως οπτικό σύστημα , υποστηριζόμενη από μια σύγχρονη τεχνολογική στοίβα. Αντί να χρησιμοποιούν το χρόνο προγραμματιστών, το προσωπικό αυτοματοποιεί τις ίδιες τις εργασίες, χωρίς να γράφει κώδικα, με ένα απλό περιβάλλον εργασίας που είναι παρόμοιο με τη μάθηση του Powerpoint ή του Excel. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Leapwork, μπορεί να εξοικονομήσει το 75% του χρόνου εργασίας του.

Ο Christian Brink Frederiksen, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Leapwork δήλωσε: "Περίπου το ήμισυ των επιχειρήσεων μας προέρχονται από τις ΗΠΑ και αυτή η επένδυση θα μας επιτρέψει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα αυτούς τους πελάτες όπως φθάνοντας σε νέες. "

Η Leapwork έχει βρει έλξη στους τομείς της δοκιμής λογισμικού, της μετάδοσης δεδομένων και της αυτοματοποίησης ρομποτικών διεργασιών στη χρηματοδότηση και την υγειονομική περίθαλψη. Βασισμένο στην Κοπεγχάγη της Δανίας, η Leapwork έχει γραφεία στο Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Σαν Φρανσίσκο, τις Η.Π.Α., το Μινσκ, τη Λευκορωσία και το Gurugram της Ινδίας.

Ο Thomas Rubens, από την DN Capital, δήλωσε: "Από την αρχή εντυπωσιάστηκα από το προϊόν του Leupwork , το οποίο πιστεύουμε ότι θα αλλάξει το περιβάλλον αυτοματισμού. Κάθε εταιρεία έχει επαναλαμβανόμενα καθήκοντα που θα μπορούσαν να είναι αυτοματοποιημένα και λίγοι έχουν το πόρο προγραμματιστών για να συμβεί αυτό. "

Οι ιδρυτές ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2015 στην Κοπεγχάγη, Δανία, αφού εργάστηκαν για σχεδόν δύο δεκαετίες σε λογισμικό επιχειρησιακών εφαρμογών . Ξεκίνησαν τον πρώτο τους πιλότο τον Ιούλιο του 2016 και μετά από συνεργασία με πιλοτικούς πελάτες της Global2000 στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, έτρεξαν ζωντανά με την πλατφόρμα αυτοματισμού Leapwork τον Μάρτιο του 2017.
Πριν από αυτή τη χρηματοδότηση, η εταιρεία ξεκίνησε από τους ιδρυτές καθώς και οι δύο είχαν προηγουμένως επιτυχημένες εξόδους

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.