Η Medbelle αυξάνει τα 7 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει το ψηφιακό νοσοκομείο της,


Η Medbelle η εκκίνηση με έδρα το Λονδίνο και το Βερολίνο που προσφέρει αυτό που αποκαλεί μια "πλατφόρμα από άκρη σε άκρη" για ιατρικές διαδικασίες, έχει αυξήσει τα 7 εκατομμύρια δολάρια στη χρηματοδότηση της Σειράς Α. Ο γύρος οδηγήθηκε από την Signals Venture Capital – το ταμείο VC του σημαντικότερου γερμανικού ασφαλιστή υγείας Signal Iduna – με διακριτικότητα από την Talis Capital, την Mutschler Ventures, την IBB και την Cavalry Ventures.

Ιδρύθηκε το 2016 από τους Leander de Laporte και Daniel Kolb απορρίπτοντας θέσεις εργασίας στο Rocket Internet, η Medbelle έχει θέσει ως στόχο να ψηφιοποιήσει το ταξίδι του ασθενούς και να παράσχει ιατρικές θεραπείες με πιο σύγχρονο, βολικό και με γνώμονα τον καταναλωτή τρόπο. Το 1965002] Αυτά τα καλλυντικά, το bariatrics και η οφθαλμολογία, με σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη για να επεκταθούν στην ορθοπεδική και τη θεραπεία της γονιμότητας. Αυτή τη στιγμή η Medbelle παρέχει μόνο ιδιωτικούς ασθενείς, αλλά λέει ότι επιθυμεί να συνεργαστεί με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και τους παρόχους ιδιωτικής και δημόσιας ασφάλισης υγείας για να διευρύνει την εμβέλειά της

. "Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο στον οποίο όλοι οι ασθενείς περιηγηθείτε ψηφιακά στο ταξίδι θεραπείας τους και λάβετε προσωπική φροντίδα με το πάτημα ενός κουμπιού ", λέει ο συνιδρυτής της Medbelle Leander de Laporte. "Υπάρχει μια τεράστια έλλειψη ψηφιοποίησης και φροντίδας των ασθενών για ιατρικές επεμβάσεις και λίγη ματιά σε κάποιον που το αλλάζει εξ ολοκλήρου. Αυτό οδηγεί σε έλλειψη διαφάνειας ποιότητας και τιμής, κακής επικοινωνίας και ασθενών που αισθάνονται μόνοι τους και παραμελούνται στο ταξίδι θεραπείας τους "

Ταυτόχρονα, ο De Laporte λέει ότι οι πάροχοι και οι ειδικοί της υγειονομικής περίθαλψης στερούνται τα εργαλεία για αποτελεσματική λειτουργία, "

Για να το λύσουμε αυτό, η ψηφιακή προσφορά της Medbelle – η οποία αποτελείται από την πλατφόρμα Medbelle, την Medbelle Care και το Medbelle Operating System – προσπαθεί να δώσει στους ασθενείς μεγαλύτερο έλεγχο στην παροχή τους παρέχοντας στους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης πρόσβαση σε εργαλεία που καλύπτουν ολόκληρο το ταξίδι θεραπείας: από την πρώτη διαβούλευση μέχρι την τιμολόγηση, την μετεγχειρητική φροντίδα και την παρακολούθηση

"Οι ασθενείς κλείνουν τη διαδικασία μαζί μας, η οποία τους παρέχει τις τιμές και μια επιλογή από κορυφαίες, ειδικευμένους ειδικούς και υπερσύγχρονες λειτουργικές εγκαταστάσεις – με όλη την οργάνωση να φροντίζει η πλατφόρμα ", εξηγεί ο κ. Laporte. "Μόλις ένας ασθενής είναι εγγεγραμμένος, κάθε πτυχή της θεραπείας του είναι προσβάσιμη μέσω μιας απλής δικτυακής πύλης και εφαρμογής ή μέσω του δικού του προσωπικού συμβούλου φροντίδας Medbelle."

Αναφερόμενος στους ανταγωνιστές ως ομάδες κλινικών χωρίς κλινική κονιάματος σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, ο συνιδρυτής της Medbelle λέει ότι η αγορά είναι έτοιμη για μια ψηφιακή πρώτη και πιο ολοκληρωμένη προσφορά

. "Βλέπουμε ότι το μέλλον προχωρά προφανώς προς μια πιο ψηφιακή, πελατοκεντρική εμπειρία σε κάθε μία βιομηχανία, η υγειονομική περίθαλψη [and] δεν διαφέρει από την άποψη αυτή ", λέει. "Αυτό είναι όπου βλέπουμε το κύριο όφελος μας ως ψηφιακό νοσοκομείο. Ως ολοκληρωμένος πάροχος θεραπείας, οι ασθενείς και οι γιατροί παίρνουν ό, τι χρειάζονται από μια μόνο πηγή. Κατασκευάζουμε τεχνολογία και υπηρεσίες για κάθε βήμα του θεραπευτικού ταξιδιού – και εστιάζουμε γρήγορα εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χωρίς να προκαλέσουμε πολυπλοκότητα για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. "

Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές κλινικές ομάδες, υποστηρίζει η de Laporte ότι οι ασθενείς της Medbelle λαμβάνουν υποδειγματική αξία και πιο διαφανή υπηρεσία. "[Patients] μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαφανείς επιλογές των πολύ αυστηρά ελεγμένων ειδικών και λειτουργικών εγκαταστάσεων, να συγκρίνει τις επιλογές και τις τιμές και να εξοικονομήσει χρήματα αμέσως καθώς προσφέρουμε δωρεάν διαβουλεύσεις με τους ειδικούς – ακόμη και από την άνεση του σπιτιού τους μέσω βίντεο διαβουλεύσεων, " αυτος λεει. "

Προσθέτει τον Clemens Koos, διευθυντή επενδύσεων στο Signals Venture Capital:" Οι βασικές ψηφιακές πλατφόρμες βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες, ωστόσο, σε της υγειονομικής περίθαλψης, η ψηφιοποίηση των ταξιδιών των ασθενών έχει μέχρι στιγμής υστερήσει. Η τεχνολογία και η εξατομικευμένη φροντίδα της Medbelle επιτρέπουν πολύ απλούστερες και οικονομικότερες ιατρικές θεραπείες – επιτρέποντας παράλληλα στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να εστιάζουν αποτελεσματικά στη θεραπεία ασθενών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της Medbelle και τους συν-επενδυτές για τη διεύρυνση της πλατφόρμας ώστε να συμπεριληφθούν περισσότερες ειδικότητες θεραπείας και να αυξηθεί η εμβέλειά της. "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.