Αν θέλετε ακόμα πιο προσωποποιημένες φωτογραφίες, αυτή την εφαρμογή χρειάζεστε

Αν θέλετε ακόμα πιο προσωποποιημένες φωτογραφίες, αυτή την εφαρμογή χρειάζεστεΣτον σύγχρονο τεχνολογικό μας κόσμο μπορεί ο καθένας να αρπάξει τη φωτογραφία σου και να την κάνει πανεύκολα δική του.

Κι εδώ ακριβώς μπαίνει το Photo Watermark, που κάνει την απλή δουλειά που υποδεικνύει το όνομά του, σου επιτρέπει να προσθέτεις υδατογραφήματα στις φωτογραφίες σου ώστε να έχουν οι εικόνες την υπογραφή σου.

Δεν είναι φυσικά το μόνο app που το κάνει αυτό, παραμένει ωστόσο ένα από τα καλύτερα, παρέχοντας πολλές επιλογές εδώ. Γιατί επιτρέπει να προσθέσεις όχι μόνο οποιοδήποτε κείμενο ως watermark, και να παίξεις με γραμματοσειρές, μεγέθη και χρώματα, αλλά ακόμα και χειρόγραφα κείμενα ως υδατογραφήματα, γράφοντας απλώς πάνω στην οθόνη του κινητού.

Επίσης, μπορείς να εφαρμόσεις πάνω στην εικόνα πολλά και διάφορα ακόμα, από εφέ, stickers και timestamps μέχρι λογότυπα, τοποθεσίες, μωσαϊκά και ένα σωρό ακόμα επιλογές για το κατιτίς παραπάνω στις φωτογραφίες.

Είναι δωρεάν και αναμφίβολα ένας από τους πιο εύκολους και λειτουργικούς τρόπους να προστατεύσεις την πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων σου, μαρκάροντάς τες ως δικές σου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.