Η Uber αποκαλύπτει "βραβεία εκτίμησης" μέχρι $ 10.000 για να αφήσει παραγωγικούς οδηγούς να αγοράσουν απόθεμα

Το Uber χτυπά 10 δισεκατομμύρια ταξίδια


Καθώς η Uber προχωράει για το εξαιρετικά αναμενόμενο δημόσιο ντεμπούτο της, η εταιρεία αφήνει κατά μέρος κάποιες ζύμες για οδηγούς που έχουν καταγράψει κάποιες σοβαρές βόλτες στην πλατφόρμα ως ανταμοιβή για να κολλήσουν με την υπηρεσία. Η εταιρία ακολουθεί την Lyft, η οποία επίσης επιβράβευσε τους οδηγούς με ένα μπόνους μετρητών κατά τη διάρκεια της δημόσιας προσφοράς της.

Η εταιρεία θέτει κατά μέρος κοινές μετοχές στην αρχική τιμή IPO που οι οδηγοί που κερδίζουν αυτό το "βραβείο ανατίμησης"

Οι οδηγοί θα λάβουν $ 100, $ 500, $ 1.000 ή $ 10.000 για να ολοκληρώσουν 2.500, 5.000, 10.000 ή 20.000 ταξίδια διάρκειας αντίστοιχα. Η προειδοποίηση είναι ότι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον μια βόλτα το 2019 από τις 7 Απριλίου και να είναι "σε καλή κατάσταση." Έχουμε φτάσει στην Uber για το τι ακριβώς αυτό σημαίνει

"Είναι αρκετά όμοιο με αυτό που έκανε η Lyft για τη δημόσια προσφορά της, η οποία απονέμει στους οδηγούς 10.000 και 20.000 βόλτες με $ 1.000 και $ 10.000 αντίστοιχα. Η βασική διαφορά είναι ότι το Uber έχει κάποια ωραία μικρότερα επιδόματα μετρητών για λιγότερο παραγωγικούς οδηγούς. Uber αναφέρει λεπτομερώς ότι για τους οδηγούς έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το βραβείο ανατίμησης "μπορεί να προσαρμοστεί σε μια περιφέρεια για να υπολογίσει τις διαφορές των μέσων ωριαίων αποδοχών ανά περιοχή."

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.