Το "Kill This Love" της Blackpink θέτει νέα αρχεία του YouTube, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης Premiere

Το "Kill This Love" της Blackpink θέτει νέα αρχεία του YouTube, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης Premiere


Η Blackpink, μία από τις πιο δημοφιλείς κορεατικές ποπ ομάδες, σπάζει τα αρχεία YouTube με το τελευταίο της βίντεο. Ένας εκπρόσωπος της Google επιβεβαίωσε στο TechCrunch ότι το "Kill This Love" είναι το ταχύτερο μουσικό βίντεο για να χτυπήσει 100 εκατομμύρια προβολές, έχοντας χτυπήσει τον αριθμό αυτό σε λιγότερο από τρεις ημέρες. Είναι επίσης πλέον το πιο δημοφιλές ντεμπούτο για το μουσικό βίντεο του YouTube, το οποίο ξεπέρασε τα 56,7 εκατομμύρια τις πρώτες 24 ώρες μετά την ανάρτηση του.

Επιπλέον, το "Kill This Love", το πρώτο single track title του νέου EP του Blackpink, είναι το μεγαλύτερο YouTube Premiere μέχρι σήμερα, με μια κορυφή 979.000 ταυτόχρονων προβολών. Αυτό ξεπερνά τις 829.000 ταυτόχρονες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της Premiere του YouTube, "thank u, next" του Ariana Grande τον Δεκέμβριο . Το YouTube ξεκίνησε το Premieres ως μέρος της νέας σουίτας εργαλείων δημιουργίας τον Οκτώβριο . Το χαρακτηριστικό τους επιτρέπει να δημιουργήσουν μια σελίδα προορισμού για να προωθήσουν ένα βίντεο πριν από την κυκλοφορία του και περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό συνομιλίας όπως τα ζωντανά βίντεο, επιτρέποντας στο YouTube να ανταγωνιστεί πιο άμεσα με τον Twitch

"Kill This Love" επίσης iTunes φτάνοντας στη νούμερο ένα στο αμερικανικό κατάστημα, την πρώτη ομάδα κοριτσιών της Ασίας για να το πράξει.

Το Blackpink, ένα τετράγωνο τεσσάρων γυναικών που σχηματίζεται από την YG Entertainment, μία από τις μεγαλύτερες μουσικές ετικέτες της Κορέας πιο δημοφιλείς ομάδες K-Pop. Παρόλο που έχει ήδη κερδίσει έναν τεράστιο ανεμιστήρα μετά από το ντεμπούτο του το 2016, η Blackpink είναι τώρα έτοιμη να ακολουθήσει την BTS ως την επόμενη ομάδα K-Pop για να εισέλθει στην αγορά των δυτικών αγορών, με το Βόρεια Αμερική περιοδεία ξεκινώντας από το Λος Άντζελες αργότερα αυτό το μήνα. Το Blackpink ανέκαθεν ανέλυσε τα κορεατικά και τα αγγλικά στους στίχους του, αλλά το "Kill This Love" είναι αξιοσημείωτο ότι είναι πιο πολύγλωσσο από τα προηγούμενα κομμάτια του συγκροτήματος, διευρύνοντας την πιθανή έκκλησή του

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.