Landed αυξάνει 7.5 εκατομμύρια δολάρια Σειρά Α για να βοηθήσει τους δασκάλους να αγοράσουν σπίτια

Landed αυξάνει 7.5 εκατομμύρια δολάρια Σειρά Α για να βοηθήσει τους δασκάλους να αγοράσουν σπίτια


Οι δάσκαλοι είναι αξιοσημείωτα χαμηλόμισθοι, και η αγορά σπιτιών είναι φημισμένα δαπανηρή. Αυτό είναι όπου έφτασε το Landed το οποίο έφερε μόλις ένα γύρο $ 7.5 εκατομμυρίων Σειρά Α με πρωτεύοντα κεφάλαιο.

Το Landed βοηθά τους εκπαιδευτικούς να αγοράσουν σπίτια παρέχοντάς τους βοήθεια με προκαταβολή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί δάσκαλοι εγκαταλείπουν τη δουλειά τους εξαιτίας της έλλειψης στέγης. Το 19659004 "Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να οικοδομήσουν χρηματοοικονομική ασφάλεια και να τους βοηθήσουν να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο έργο τους. κοινότητες ", δήλωσε ο συνιδρυτής Landbed Alex Lofton. «Προσπαθούμε να είμαστε ευέλικτοι στην πραγματικότητα των ανθρώπων. Δεν απαιτούμε από τους ανθρώπους να αγοράζουν σε κάποια συγκεκριμένη πόλη. "

Μέχρι σήμερα, η Landed έχει βοηθήσει περισσότερους από 200 εκπαιδευτικούς να αγοράσουν σπίτια στην Περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, στο Ντένβερ και στο Σιάτλ

Landed δίνει είναι $ 120.000 στην περιοχή Bay, αλλά Lofton λέει οι άνθρωποι γενικά παίρνουν λιγότερο από αυτό. Σε αντίθεση με μερικά από τα προγράμματα στεγαστικών υπηρεσιών στην πόλη, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός εισοδήματος με την Landed.

"Πολλοί άνθρωποι που εργαζόμαστε με κάνουν λίγα χρήματα για να δικαιούνται αυτά τα προγράμματα", δήλωσε ο Lofton. διαχειρίζεται τα κεφάλαια που δημιουργεί, προσφέρει συνδρομή κάτω από την πληρωμή σε αντάλλαγμα για μια περικοπή της ανατιμημένης αξίας του σπιτιού.

Δεδομένης της εισροής νέων μετρητών στην περιοχή SF Bay Area μέσω IPO από εταιρείες τεχνολογίας, η Landed αναμένει ότι η αγορά θα γίνει πιο δύσκολη.

Η Landed, Inc., η οποία είναι εγκεκριμένη μεσιτεία ακινήτων, ] «Με όλα αυτά τα οικονομικά κίνητρα σε μια αγορά η οποία είναι ήδη πραγματικά εφοδιασμένη-περιορισμένη από τη στέγαση, θα είναι ακόμα πιο δύσκολη», δήλωσε.

Ενώ αυτό αποθαρρύνει σίγουρα τους ενδεχόμενους αγοραστές κατοικιών, η Landed είναι έτοιμη να επεκταθεί σε πρόσθετες αγορές και να διαφοροποιήσει το πού προσφέρει υποστήριξη

"[IPOs] θα μας επηρεάσει, αλλά δεν θα τελειώσει η αποστολή μας", δήλωσε ο Lofton. "Για την κοινότητα στην οποία είμαστε μέρος, στο κατώφλι μας, μας κάνει όλους εδώ λίγο νευρικό."

Με τη χρηματοδότηση, η Landed θα μπορέσει να επεκταθεί σε περισσότερες πόλεις και να εξυπηρετήσει εκπαιδευτικούς πέρα ​​από το K-12

"Έχω παρακολουθήσει την ομάδα στο Landed εδώ και αρκετά χρόνια στην αποστολή τους να προσφέρουν πιο δίκαιη πρόσβαση στην ιδιοκτησία σπιτιού σε μερικά από τα σημαντικότερα μέλη της κοινότητας – τους εκπαιδευτικούς μας και τους δασκάλους μας" Initialized Capital Kim Mai-Cutler * δήλωσε σε δήλωση. "Δεν είναι μόνο η Landed που επιτίθεται σε ένα σοβαρό ζήτημα που επηρεάζει τη διατήρηση των εκπαιδευτικών σε μετρό και σχολικές συνοικίες σε ολόκληρη τη χώρα, είναι μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία στην αγορά να οικοδομήσει ένα αξιόπιστο εμπορικό σήμα και ίδρυμα για να βοηθήσει τους βασικούς επαγγελματίες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους"

* Ο Kim-Mai Cutler είναι πρώην μου συνάδελφος, αλλά αυτή η σχέση δεν είχε καμιά σχέση με την κάλυψη.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.