Τα επερχόμενα κέρδη της Q1 της Samsung θα είναι άσχημα


Η Samsung εκτιμά ότι τα έσοδα για το τρίμηνο θα φτάσουν τα 51-53 τρισεκατομμύρια KRW (44,87 δολάρια – 46,63 δισεκατομμύρια δολάρια), που θα αντιπροσωπεύουν πτώση περίπου 15% σε ένα προηγούμενο έτος. Ο κορεατικός τεχνολογικός κολοσσός ανέφερε ένα λειτουργικό κέρδος ρεκόρ το πρώτο τρίμηνο του 2018 – 13,76 δισεκατομμύρια δολάρια – αλλά αυτή τη φορά προβλέπεται να μειωθεί κατά 60 τοις εκατό κατά το τρέχον τρίμηνο. Σύμφωνα με το Bloomberg θα ήταν η χειρότερη πτώση της εταιρείας για τέσσερα χρόνια.

Μετά από ένα χρόνο ρεκόρ δεν πρόκειται ποτέ να είναι εύκολο, αλλά το προβλεπόμενο Q1 2019 λειτουργικό κέρδος 6,1-6,3 δισεκατομμύρια KRW 5,5 δισ. Δολάρια – αντιπροσωπεύει μια αρκετά απότομη πτώση κατά 43% στο προηγούμενο τρίμηνο. Αυτό θα δώσει στους μετόχους της Samsung την αφορμή να ανησυχούν.

Η καθοδήγηση της εταιρείας πριν από τα κέρδη της δεν περιγράφει λεπτομέρειες για τις προβλέψεις, αλλά τα κέρδη του προηγούμενου έτους ήταν σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με την επιτυχία της επιχείρησης κινητής τηλεφωνίας των καταναλωτών, αγορά τσιπ μνήμης. Υπάρχουν αρκετές προειδοποιητικές ενδείξεις ότι οι καλές αυτές χρονικές στιγμές μπορεί να μην διαρκέσουν.

Η ίδια η Samsung έπαιξε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2018 με πολλαπλές προειδοποιήσεις για το μέλλον – ο συνάδελφός μου Brian Heater επεσήμανε ότι οι λέξεις " η ανάπτυξη "εμφανίστηκε επτά φορές στην ανακοίνωση της Samsung εκείνη την εποχή – λόγω των ανησυχιών γύρω από τις δραστηριότητες της εταιρίας για το display panel και την επιβράδυνση της ανάπτυξης στο πλαίσιο της βιομηχανίας smartphone

Όπως γνωρίζουμε, οι αναλυτές αγοράζουν λιγότερα τηλέφωνα για διάφορους λόγους. Αυτή είναι μια εξήγηση για την προσέγγιση πολλαπλών συσκευών της Apple, η οποία ωθεί το μοντέλο κορυφαίας κατηγορίας της σε πολύ πέρα ​​από το όριο των $ 1.000. Η επιβράδυνση της ανάπτυξης σημαίνει την ανάγκη εξόρυξης περισσότερων εσόδων από τους πιο πιστούς χρήστες, για να αυξηθεί η συνολική μέση τιμή πώλησης (ASP).

Η Samsung έχει παίξει πολύ καιρό στα μέσα του κόσμου – όπου αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από τους ομολόγους του Xiaomi, Oppo, Huawei και άλλων από την Κίνα – αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα αλλάξει την προσέγγισή του από την κορυφή

Θα μάθουμε περισσότερα όταν η εταιρεία κυκλοφορεί τα πλήρη κέρδη Q1 Αναφέρετε αργότερα αυτό το μήνα, οπότε έμεινε συντονισμένος.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.