Να τι θα κάνεις με τα μαξιλάρια διακόσμησης, όταν έρθει η ώρα του ύπνου! (8 λύσεις)

Αποθηκευτικός χώρος για μαξιλάρια διακόσμησης.
Το Decoration.gr έρχεται να απαντήσει σε ένα προαιώνιο ερώτημα: Που πάνε τα μαξιλάρια διακόσμησης που κατακλύζουν το κρεβάτι σου, όταν έρθει η στιγμή να κοιμηθείς;

Τα μαξιλάρια διακόσμησης στα κρεβάτια που βλέπεις στις φωτογραφήσεις δεν εξαφανίζονται ως δια μαγείας, αλλά αποθηκεύονται σε κρυφούς ή λιγότερο κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους. Αν όμως κάποιος διακοσμητής υπερβάλει σε αριθμό, τότε χρειάζεται πολλαπλές λύσεις.

Ένα vintage σεντούκι θα σου λύσει τα χέρια από όλες τις απόψεις!
Ένα vintage μπαούλο – σεντούκι μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη λύση αποθήκευσης, για τα μαξιλάρια διακόσμησης, τις κουβέρτες και οτιδήποτε άλλο χρειαστείς!

Οι λύσεις που θα σου δώσουμε διαθέτουν εφευρετικότητα, απλότητα και πάντα δημιουργούν ένα εξαιρετικό αισθητικά αποτέλεσμα. Οι 8 Ιδέες αποθήκευσης για τα μαξιλάρια διακόσμησης όταν έρθει η ώρα του ύπνου, θα σε εμπνεύσουν και θα σε βοηθήσουν για όλα τα αντικείμενα που επιθυμείς να αποθηκεύσεις!

Ένα κρεβάτι με συρτάρια μπορεί να σου προσφέρει αποθηκευτικό χώρο για τα πάντα.
Στα αφιερώματα που έχουμε κάνει στους αποθηκευτικούς χώρους δεν έχουμε παραλείψει τα κρεβάτια με συρτάρια. Εκεί μπορείς να αποθηκεύσεις κουβέρτες, μαξιλάρια ύπνου και μαξιλάρια αποθήκευσης. Βέβαια όσο πιο καλαίσθητο κρεβάτι θέλεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο, οπότε μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για χάρη της πρακτικής λύσης.

 

Αν έχεις επιλέξει κρεβάτι όπου το κεφαλάρι έχει αποθηκευτικό χώρο δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο.
Αντίστοιχα υπάρχουν και κεφαλάρια με αποθηκευτικό χώρο, ικανό για να αποθηκεύσεις μαξιλάρια διακόσμησης, πικέ και fleece κουβέρτες. Το μειονέκτημα σε αυτή την επιλογή, είναι πως αν επιλέξεις αυτή τη λύση πρέπει να έχεις τουλάχιστον 15-20 εκατοστά μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο από τοίχο σε τοίχο.

Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η – ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Αποθηκευτικός χώρος για μαξιλάρια διακόσμησης, στοιβάζοντας τα σε καρέκλα.
Μια καρέκλα στο υπνοδωμάτιο μπορεί να αποτελέσει την πιο απλή, εύκολη και χωρίς κόστος λύση που μπορείς να φανταστείς. Στοιβάζεις τα μαξιλάρια ώστε να μην πέσουν και σκονιστούν και το πρωί που θα σηκωθείς, μόλις στρώσεις το κρεβάτι σου, τα τοποθετείς στην θέση τους και φεύγεις για τις δουλειές σου. Αυτή η κίνηση θα σε «πληρώσει», όταν μετά από μια κουραστική μέρα, θα βρεις το υπνοδωμάτιο συγυρισμένο, επειδή βρήκες τα 5 λεπτά να στρώσεις το κρεβάτι πριν φύγεις!

 

Ένα ψάθινο καλάθι μπορεί να σου λύσει τα χέρια ως προς τον αποθηκευτικό χώρο.
Ένα καλαίσθητο καλάθι από λιγαριά ή ρατάν είναι από τους πιο καλαίσθητους τρόπους να αποθηκεύσεις τα μαξιλάρια σου. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν θα χωρέσει πολλά από αυτά, αν και η διακοσμητική του αξία το κάνει ελκυστικό. Μπορείς μάλιστα να το «ζευγαρώσεις» διακοσμητικά με άλλο ένα που θα φιλοξενεί κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου για να πιάσεις το 100%.

 

 

Μπορείς πάντα να αποθηκεύσεις τα μαξιλάρια διακόσμησης σε ράφια.
Εδώ χρησιμοποιήθηκαν δύο τρόποι: η αποθήκευση σε καλάθι και η αποθήκευση στα όμορφα αυτά DIY ράφια! Τα ράφια είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος για να αποθηκεύσεις τα μαξιλάρια σου, καθώς με μόλις ένα ράφι θα μπορέσεις να αποθηκεύσεις 5 από αυτά. Αν υπερβάλλεις, όπως στην εικονιζόμενη φωτογραφία, μπορεί να χρειαστείς και ξεχωριστό δωμάτιο!

 

 

Ο πάγκος στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να σου δώσει πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο για τα μαξιλάρια και όχι μόνο.
Τα σκαμπω είναι εξαιρετική επιλογή για το υπνοδωμάτιο, ειδικά αν προσφέρουν κρυφό αποθηκευτικό χώρο. Εναλλακτικά αν σου αρέσουν οι πάγκοι με ψηλά πόδια, μπορείς να τοποθετήσεις ένα ορθογώνιο καλάθι κάτω από τον πάγκο που να χωρέσει τα μαξιλάρια σου.

 

 

Μια σκάλα διακόσμησης μπορεί πολύ άνετα να φιλοξενήσει τα μαξιλάρια σου.
Οι σκάλες διακόσμησης μπορεί να αποτελέσουν τον άσσο στο μανίκι μιας επιτυχημένης διακόσμησης ως μπαλαντέρ! Μπορείς να αποθηκεύσεις από μαξιλάρια, μέχρι σεντόνια και κουβέρτες. Μην σκέφτεσαι καν το ξεσκόνισμα, καθώς ούτως ή άλλως τα μαξιλάρια είναι πάνω στο κρεβάτι σου τις υπόλοιπες 16 ώρες.

Κάποια λύση θα εξυπηρετήσει και εσένα αισθητικά και πρακτικά, με την διαφορά ότι τώρα γνωρίζεις τι χρειάζεσαι. Παρακάτω θα βρεις άρθρα σχετικά με την οργάνωση του υπνοδωματίου, τα ψάθινα έπιπλα και μπαούλα ή κασέλες που θα σε βοηθήσουν σε κάθε ανάγκη αποθήκευσης! Για περισσότερες ιδέες για το υπνοδωμάτιο σου κλικ ΕΔΩ!

Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.