Κατανεμημένο μετοχικό κεφάλαιο: Τι σημαίνει το IPO της Lyft για μονογονεϊκά έτοιμα για IPO


Καλώς ορίσατε πίσω στην μεταγραφημένη έκδοση της μετοχής της Equity, το podcast του TechCrunch που επικεντρώνεται σε κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, που αποσυμπιέζει τους αριθμούς πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Έχουμε ξεκινήσει ένα πείραμα για μέλη Extra Crunch που φέρνουν τα λόγια του άκρως δημοφιλούς podcast επιχειρηματικού κεφαλαίου Equity στα μάτια σας αντί για τα αυτιά σας

Αυτή την εβδομάδα, η Kate Clark και ο Alex Wilhelm κατέγραψαν ένα έκτακτο επεισόδιο για να συζητήσουν το Lyft's IPO, η οποία έκανε ντεμπούτο την Παρασκευή. Το πλήρωμα έχει μιλήσει για την εταιρεία ridesharing για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτή την εβδομάδα, έκλεισε την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης με 9% μετά από 21% άνοιγμα ποπ. Έτσι, αν δεν σας αρέσουν τα podcast, αλλά θέλετε ακόμα την καλοσύνη που είναι η Equity, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας. Έχει εκδοθεί για λόγους σαφήνειας.

Για πρόσβαση στην πλήρη μεταγραφή, γίνετε μέλος της Extra Crunch. Μάθετε περισσότερα και δοκιμάστε το δωρεάν.


Κέιτ Κλάρκ: Γεια σας και καλωσορίζουμε στην Equity. Είμαι tech crunches, Kate Clark και εγώ είμαι εντάχθηκε σήμερα από τον Alex Wilhelm του Crunchbase ειδήσεις

Alex Wilhelm: Hey everyone

Kate Clark: Πώς είναι Alex Wilhelm: Κάναμε πολλά Equity τον τελευταίο καιρό. Σχεδόν αισθάνομαι άσχημα, αλλά και όλες οι δημόσιες εγγραφές που περιμένουμε είναι τελικά εδώ, έτσι είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Θέλω να πω, ναι. Ένα ζευγάρι επιπλέον επεισόδια είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, δεδομένου ότι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες δημόσιες εγγραφές που μόλις ολοκληρώθηκε σήμερα. Αλλά νομίζω ότι είμαστε όλοι λίγο ανακουφισμένοι που η υπερβολή του Λίφτ έχει φτάσει σε ένα, λοιπόν, υποθέτω ότι δεν έχει τελειώσει τώρα μόλις παίρνουμε να αναφέρουμε τα κέρδη τους.

Alex Wilhelm: Ναι. Αλλά εννοώ ότι τουλάχιστον αυτό το κομμάτι της ιστορίας είναι πλήρες. Όπως μιλούσαμε για αυτούς που τελικά ήταν δημόσιοι για συνοικίες και τετράγωνα τώρα. Τώρα είναι μόνο το Lyft είχε ένα καλό ή κακό τέταρτο, είναι μια ιστορία δύο λεπτών και μπορούμε να προχωρήσουμε.

Έτσι είναι ωραίο να έχουμε πάρει εδώ. Αλλά μπορούμε να επιστρέψουμε στην αρχή και δεν υπάρχουν πολλά βήματα για την Kate, ότι αν και εσείς και εγώ παρακολουθούμε πολύ σχεδόν θρησκευτικά, αλλά για πολλούς ανθρώπους ίσως όχι τόσο κοντά. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην αρχή του δημόσιου ταξιδιού του Lyft και να περπατήσουμε γρήγορα τους πάντες μέσω των αριθμών, αν αυτό είναι λογικό

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.