Η Daimler Trucks αγοράζει πλειοψηφικό μερίδιο στην αυτοκινητοβιομηχανία της εταιρίας Torc Robotics

Η Daimler Trucks αγοράζει πλειοψηφικό μερίδιο στην αυτοκινητοβιομηχανία της εταιρίας Torc Robotics


Η Daimler Trucks μόλις ανακοίνωσε ότι αποκτά πλειοψηφικό μερίδιο Torc Robotics μια συμφωνία που θα δούμε τις δύο εταιρείες να συνεργάζονται για την ανάπτυξη αυτοκινούμενων φορτηγών επιπέδου 4.

Η Daimler Trucks είναι ] το μεγαλύτερο κατασκευαστή φορτηγών στον κόσμο και ένα τμήμα του μεγαλύτερου ομίλου Daimler.

Το Torc, εν τω μεταξύ, ιδρύθηκε το 2005. Για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του, ειδικεύτηκε στην αυτο-οδήγηση λογισμικού και αισθητήρων για εμπορικούς, πριν από λίγο καιρό αλλάζοντας την προσοχή της στα καταναλωτικά οχήματα . Νωρίτερα φέτος, το ανακοίνωσε μια συνεργασία με την εταιρεία δημοσίων μεταφορών Transdev για τη δημιουργία αυτόνομων λεωφορείων που συνδέουν τους ανθρώπους με τη διέλευση.

Η αυτόνομη επιχείρηση οδήγησης εδρεύει στο Blacksburg της Βιρτζίνια, όπου τα στελέχη Torc και Daimler

Ο Martin Daum, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Daimler για τα φορτηγά και τα λεωφορεία, είχε μια δήλωση που επαινεί την εταιρική σχέση ως "τον ιδανικό συνδυασμό της τεχνογνωσίας του Torc για την ανάπτυξη ευέλικτου λογισμικού και την εμπειρία μας στην παροχή αξιόπιστου και ασφαλούς υλικού φορτηγών .

Οι εταιρείες ανέφεραν ότι η εταιρία θα δει την Torc να συνεργάζεται με τους προγραμματιστές της Daimler Trucks για να μετακινηθούν στην αγορά φορτηγών, διατηρώντας το όνομα, την ομάδα και τις εγκαταστάσεις του Torc

Οι οικονομικοί όροι δεν αποκαλύφθηκαν. Η απόκτηση θα πρέπει επίσης να λάβει έγκριση από τις αρχές των ΗΠΑ

"Με την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για οδικές μεταφορές, τουλάχιστον μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, υπάρχει ισχυρή επιχειρηματική περίπτωση για αυτοκινούμενα φορτηγά στην αμερικανική αγορά και Πιστεύω ότι ο ταχύτερος δρόμος προς την εμπορευματοποίηση για αυτοκινούμενα φορτηγά είναι σε συνεργασία με την Daimler Trucks, τον ηγέτη της αγοράς OEM ", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Torc Michael Fleming σε δήλωση. "Αυτή η κίνηση είναι σύμφωνη με την αποστολή μας για σωτηρία ζωών και αντιπροσωπεύει ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο για το Torc από το 19459009 που διασχίζει τη γραμμή τερματισμού στο DARPA Urban Challenge πριν από 12 χρόνια."

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.