Η πλατφόρμα κοινωνικών επενδύσεων eToro αποκτά την έξυπνη σύναψη της σύμβασης Firmo

Η πλατφόρμα κοινωνικών επενδύσεων eToro αποκτά την έξυπνη σύναψη της σύμβασης Firmo


Η πλατφόρμα κοινωνικής επένδυσης και διαπραγμάτευσης Η eToro ανακοίνωσε ότι έχει αποκτήσει τον δανικό πάροχο έξυπνων συμβάσεων υποδομής Firmo για μια μη ανακοινωθείσα τιμή αγοράς.

Η πλατφόρμα της Firmo επιτρέπει στις ανταλλαγές να εκτελούν έξυπνες χρηματοοικονομικές συμβάσεις μέσω διαφόρων περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων κρυπτοπαραγωγικών παραγώγων, και σε όλα τα μεγάλα μπλοκ αλυσίδες. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Dr. Omri Ross, περιέγραψε την αποστολή της εταιρείας ως "… enabl [ing] των χρηστών μας για να ανταλλάξει οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο παγκοσμίως με άμεσο διακανονισμό, με τη διαγραφή των περιουσιακών στοιχείων και την εκτέλεση όλων των βασικών εμπορικών διαδικασιών στο blockchain". τα στοιχεία από το Pitchbook, ήρθαν υπό τη μορφή ενός μέτριου γύρου πριν από τη σπορά από τον επιταχυντή Copenhagen Fintech Lab .

Η αποστολή της Firmo ευθυγραμμίζεται καλά με την αποστολή του eToro – ισότιμη πλατφόρμα συναλλαγών, εκπαιδευτικό πόρο για αρχάριους επενδυτές – με την εταιρεία να έχει μακρές ελπίδες να κάνει τις κεφαλαιαγορές πιο ανοικτές, διαφανείς και προσιτές σε όλους τους χρήστες και σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία. Με την κατάργηση της Firmo, η eToro θα μπορέσει να επιταχύνει την ανάπτυξη των προσφορών για τα tokenized assets.

Η εξαγορά αντιπροσωπεύει το τελευταίο βήμα του ευρύτερου αναπτυξιακού σχεδίου του eToro, το οποίο σημείωσε άνοδο. Νωρίτερα το Μάρτιο η εταιρεία παρουσίασε στην Αμερική μια κρυπτογραφική έκδοση της πλατφόρμας της, καθώς και ένα ψηφιακό πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών, όπου οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν, να στέλνουν και να λαμβάνουν κρυπτοσυχνότητες.

Η συμφωνία Firmo και οι άλλες δραστηριότητες επέκτασης της eToro ταιριάζουν απόλυτα στην πεποίθηση της εταιρίας για τον διαχωρισμό των περιουσιακών στοιχείων και την τεράστια ευκαιρία για τον τομέα που δημιουργεί. Η Etoro πιστεύει ότι ο διαχωρισμός των περιουσιακών στοιχείων και η κυκλοφορία των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στο blockchain είναι όλα αναπόφευκτα και η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική να επενδύσει σε σχετικές τεχνολογίες blockchain και κρυπτογράφησης παρά τον τρέχοντα χειμώνα κρυπτογράφησης

. ο συμβολισμός των περιουσιακών στοιχείων θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον των χρηματοοικονομικών », δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της eToro Yoni Assia. "Πιστεύουμε ότι με την πάροδο του χρόνου όλα τα περιουσιακά στοιχεία θα επενδυθούν και ότι θα δούμε τη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στο μπλοκ". Η Assia εξέφρασε ένα παρόμοιο συναίσθημα στο μια πρόσφατη συνομιλία με την TechCrunch δηλώνοντας "Νομίζουμε [the tokenization of assets] είναι μια μεγαλύτερη ευκαιρία από ό, τι το Διαδίκτυο …

Μετά την εξαγορά, η Firmo θα λειτουργεί ως εσωτερικό τμήμα Ε & Α στο eToro, με επίκεντρο την ανάπτυξη εμπορικής εκτέλεσης και την υποδομή πίσω από την ψηφιακή αντιπροσώπευση των tokenized assets. ] "Η ομάδα της Firmo έχει κάνει πρωτοποριακές εργασίες για την ανάπτυξη πρακτικών εφαρμογών τεχνολογίας blockchain, οι οποίες θα διευκολύνουν την παγκόσμια εμπορία τριβών", δήλωσε η Assia.

"Η υιοθέτηση έξυπνων συμβάσεων σχετικά με το blockchain αυξάνει την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και ενθουσιασμένοι που [Firmo] θα ενταχθούν στην οικογένεια eToro. Πιστεύουμε ότι από κοινού έχουμε ένα πολύ λαμπρό μέλλον και ανυπομονούμε να επιδιώξουμε τον κοινό στόχο μας να γίνουμε ο πρώτος παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών που επιτρέπει στους ανθρώπους να εμπορεύονται, να επενδύουν και να σώζουν ».

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.