Επαληθευμένος ειδικός δικηγόρος: Mike Lincoln

Επαληθευμένος ειδικός δικηγόρος: Mike Lincoln


Το 1999, ο Mike Lincoln ίδρυσε το πρώτο γραφείο της Ανατολικής Ακτής της κορυφαίας δικηγορικής εταιρείας της εταιρείας Silicon Valley Cooley LLP . Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών, έχει αναπτύξει την πρακτική να επεκταθεί πολύ πέρα ​​από την περιοχή, καλύπτοντας και σήμερα τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη, ενώ παράλληλα κατευθύνει το επιχειρηματικό τμήμα της επιχείρησης και υπηρετεί ως βοηθός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια [19659002] Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έχει συγκεντρώσει μια παθιασμένη ομάδα ιδρυτών, περισσότεροι από δύο δωδεκάδες από τους οποίους είχαν πολλά να μας πουν για το πώς τους βοήθησε


Το να είσαι δικηγόρος εκκίνησης:

"[I] f πιστεύετε πραγματικά ότι μπορείτε να κάνετε τα όνειρα να συμβαίνουν και ότι μπορείτε να βοηθήσετε στη δημιουργία θέσεων εργασίας και να βοηθήσετε να θεραπεύσετε τις ασθένειες και άλλα πράγματα που κάνουν οι νεοσύστατες επιχειρήσεις, τότε η πρακτική σας θα ανθίσει και τα χρήματα θα ακολουθήσουν επειδή οι άνθρωποι θα το δουν στα μάτια σας. Θα δουν ότι είστε παθιασμένοι για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης, συμβάλλοντας στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων, συμβάλλοντας στη δημιουργία θέσεων εργασίας …. Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό επειδή προσπαθείτε να υπολογίσετε έναν τρόπο να κάνετε εκατομμύρια δολάρια. Το κάνετε ακριβώς όπως το κάνουν οι επιχειρηματίες με πάθος και δέσμευση και μια υψηλότερη έκκληση να δοκιμάσετε με τον δικό σας μικρό τρόπο να αλλάξετε τον κόσμο. "

"Είναι η πρώτη μου σύσταση σε οποιονδήποτε ιδρυτή και δουλεύω μαζί του σε κάθε έργο που παρουσιάζει την ευκαιρία". Hooman Radfar, Σαν Φρανσίσκο, Εταίρος στην Expa

Σχετικά με την προσέγγισή του:

νομίζω ότι αποτελεί μέρος μιας επιχείρησης που εκτιμά το χρόνο που πέρασε για να βγάλουμε πληροφορίες για τις νέες εταιρείες. Και στη συνέχεια, μόλις τις βρεις, νομίζω ότι ο βασικός ρόλος – να χρησιμοποιήσεις άλλη μια μεταφορά – είναι να είσαι καλός Sherpa. Ένας δικηγόρος εκκίνησης αναρριχάται στο βουνό με τον επιχειρηματία και υπάρχουν πολλά μονοπάτια πάνω στο βουνό και γνωρίζοντας ποια διαδρομή θα αναλάβει ποια ημέρα είναι ο ρόλος που πιστεύω ότι ο καλός δικηγόρος εκκίνησης δεν παίζει πραγματικά καθαρή νομική συμβουλή. "[19659008] Στην τεχνολογική σκηνή της περιοχής DC:

"Υπάρχει μια πλούσια συλλογή ταλέντων εδώ από ανθρώπους που συχνά προέρχονται από κυβερνητικές ή τριμερείς πρακτορίες που ξεκινούν εταιρείες με βάση την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την εθνική άμυνα. Έτσι, για παράδειγμα, κάναμε την Tenable IPO εδώ στην αγορά DC. Αυτό θα ήταν ένα παράδειγμα μιας τοπικής εταιρείας με την οποία δουλεύω με αυτό που γεννήθηκε από αυτό το είδος DNA. Και έπειτα ένα άλλο παράδειγμα αυτού θα ήταν μια εταιρεία όπως η Netwitness με την οποία συνεργάστηκα από νωρίς το οποίο και που πωλούσε στην EMC. Ακόμα μια άλλη ισχυρή εταιρεία στον τομέα αυτό είναι ο Mandiant που βοήθησε να πουλήσει στην FireEye για 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. "

Παρακάτω θα βρείτε συστάσεις ιδρυτή, πλήρη συνέντευξη και περισσότερες λεπτομέρειες όπως (19459003) που καλύπτει τους δικηγόρους πρώιμης φάσης εκκίνησης στους οποίους οι ιδρυτές αγαπούν να δουλεύουν, βάσει αυτής της έρευνας και τη δική μας έρευνα. Η έρευνα είναι ανοιχτή απεριόριστα, γι 'αυτό συμπληρώστε την αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Εάν προσπαθείτε να περιηγηθείτε στις νόμιμες νάρκες ξηράς, φροντίστε να ελέγξετε το αυξανόμενο σύνολο λεπτομερών άρθρων μας, όπως αυτή λίστα ελέγχου για το τι πρέπει να κάνετε στην εταιρική πλευρά του τα πρώτα χρόνια ως εταιρεία.


Η συνέντευξη

Eric Eldon: Θα ήθελα πολύ να ακούσω περισσότερα για το ιστορικό σου και πώς μπήκατε στον νόμο εκκίνησης

Mike Lincoln: Από το σχολείο νομικών, απαγγέλθηκα για έναν ομοσπονδιακό δευτεροβάθμιο δικαστή στο Σικάγο και στη συνέχεια πήγα στο Latham & Watkins στο DC. Έχω πάντα έλλειψη επιχειρηματικότητας και νεοσύστατων επιχειρήσεων. Άρχισα μερικές πολύ μικρές επιχειρήσεις οι ίδιοι στο λύκειο και μετά το κολλέγιο και έτσι είχα ένα κομμάτι του επιχειρηματικού σφάλματος. Μετά από περισσότερο από ένα είδος πρακτικής της Wall Street στο Latham, είδα τι συνέβαινε στην αγορά της Ουάσιγκτον DC στη δεκαετία του '90. Τα κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου άρχιζαν να εισρέουν στην αγορά και εταιρείες όπως η AOL θα δημοσιοποιούσαν και είπα στον εαυτό μου: «Αυτό θέλω να κάνω. Θέλω να πάω να δουλέψω με νεοσύστατες εταιρίες και αναδυόμενες εταιρείες και εταιρείες που υποστηρίζονται από επιχειρηματικά κεφάλαια. "

Αφού μιλήσαμε με λίγες εταιρείες δικηγορικών εταιρειών που εδρεύουν στη Σίλικι Βίλα, καταλήξαμε να αποφασίσουμε να πάμε με την Cooley. Έτσι, ο Joe Conroy και εγώ ξεκινήσαμε το γραφείο του 1999 στο Reston της Βιρτζίνια και αυτό ήταν πραγματικά η πρώτη εταιρεία της Silicon Valley που έκανε την Ανατολική κίνηση. Για την επόμενη δεκαετία μετά από αυτό, ήμασταν κεφάλια κάτω από την οικοδόμηση μιας πρακτικής και ένα εμπορικό σήμα πάνω και κάτω από την ανατολική ακτή. Ο συνιδρυτής μου, Joe Conroy, είναι σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Cooley και είμαι τώρα επικεφαλής του επιχειρηματικού τμήματος. Παρόλο που μένω στην περιοχή του DC, περνάω πολύ χρόνο στο Palo Alto, διότι εκεί έχουμε την έδρα μας και έχω περάσει πολύ χρόνο σε τελευταία χρόνια βοηθώντας να ξεκινήσω τα γραφεία μας στη Νέα Υόρκη, στη Βοστώνη, στο Λονδίνο , Λος Άντζελες, Βρυξέλλες και άλλα μέρη. Αλλά παρά το ταξίδι μου και τα σκληρά καθήκοντά μου, εξακολουθώ να κάνω ακριβώς αυτό που έκανα πάντα και αυτό είναι να δουλεύω με ενδιαφέροντες επιχειρηματίες και ξεκινήματα κάθε μέρα της εβδομάδας. Αυτό μου αρέσει να κάνω.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.