Ο Firefox είναι πλέον ένα καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης iPad


Η Mozilla ανακοίνωσε σήμερα μια νέα έκδοση iOS του Firefox που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για το iPad της Apple. Δεδομένης της έναρξης του νέου iPad μίνι αυτή την εβδομάδα, αυτός είναι ο άψογος χρόνος. Είναι επίσης μια παραδοχή ότι η κατασκευή ενός προγράμματος περιήγησης για tablet είναι διαφορετική από την κατασκευή ενός προγράμματος περιήγησης για τηλέφωνα, κάτι το οποίο η Mozilla επικεντρώθηκε κυρίως στα τελευταία χρόνια.

"Γνωρίζουμε ότι τα iPads δεν είναι μόνο μεγαλύτερες εκδόσεις των iPhones", γράφει η Mozilla στη σημερινή ανακοίνωση. "Τα χρησιμοποιείτε διαφορετικά, τα χρειάζεστε για διαφορετικά πράγματα. Έτσι, αντί να κάνουμε μόνο μια μεγαλύτερη έκδοση του προγράμματος περιήγησης για iOS, κάναμε το Firefox για iPad να μοιάζει σαν να ήταν έτοιμο για ένα tablet. "

Έτσι με αυτή τη νέα έκδοση, το Firefox για iPad παίρνει υποστήριξη για λειτουργίες iOS split screen και τη δυνατότητα να ορίσετε τον Firefox ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Outlook για iOS. Η ομάδα βελτιστοποίησε επίσης τη διαχείριση των καρτελών για αυτές τις μεγαλύτερες οθόνες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να βλέπετε τις καρτέλες ως μεγάλες πλακιδίων, "καθιστώντας εύκολο το να βλέπεις τι είναι, να δεις αν προκαλούν χαρά και να κλείνουν με μια βρύση αν όχι". μερικές από τις καρτέλες που θέλετε να μοιραστείτε, τότε μπορείτε να το κάνετε με τη λειτουργία Αποστολή καρτελών που παρουσιάστηκε το προηγούμενο έτος από το Mozilla

Ξεκινώντας μια ιδιωτική περιήγηση στο iOS πήρε πάντα μερικές επιπλέον καρτέλες. Η έκδοση του iPad κάνει μια υπόθεση με ένα πάτημα, καθώς προβάλλει με έμφαση αυτή τη δυνατότητα στη γραμμή καρτών

Επειδή αρκετοί χρήστες του iPad χρησιμοποιούν επίσης ένα πληκτρολόγιο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η έκδοση του Firefox υποστηρίζει επίσης συντομεύσεις πληκτρολογίου [19659003] Εάν είστε χρήστης iPad σε αναζήτηση ενός εναλλακτικού προγράμματος περιήγησης, ο Firefox μπορεί πλέον να είναι μια βιώσιμη επιλογή για εσάς. Δοκιμάστε και ενημερώστε μας τι σκέφτεστε στα σχόλια (απλά μην μας θυμίζετε πώς εργάζεστε από το σπίτι μόνο λίγες ώρες την ημέρα και κάνετε καλά χρήματα … πιστέψτε με, γνωρίζουμε)

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.