Σιγκαπούρη fintech startup Η Instarem κλείνει $ 41M Σειρά C για παγκόσμια ανάπτυξη

Σιγκαπούρη fintech startup Η Instarem κλείνει $ 41M Σειρά C για παγκόσμια ανάπτυξη


Η Instarem της Σιγκαπούρης, ένα starttech fintech που βοηθά τις τράπεζες και τους καταναλωτές να στείλουν χρήματα στο εξωτερικό με χαμηλότερο κόστος, έκλεισε ένα γύρο χρηματοδότησης της σειράς C ύψους 41 εκατομμυρίων δολαρίων για να προχωρήσει μετά από ευκαιρίες παγκόσμιας επέκτασης

κλείνοντας τα 20 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Νοέμβριο και τώρα διπλασιάστηκε (και λίγο επιπλέον) χάρη σε μια πρόσθετη εισφορά κεφαλαίου που προήλθε από το παγκόσμιο ταμείο ανάπτυξης της Vertex Ventures και την Atinum Investment της Νότιας Κορέας. Η εταιρία Crypto Ripple, η οποία συνεργάζεται με την Instarem για το προϊόν xRapid, συμμετείχε επίσης στο γύρο, ο CEO της Instarem, Prajit Nanu, επιβεβαίωσε στην TechCrunch, αν και αρνήθηκε να αποκαλύψει το ακριβές ποσό που επενδύθηκε. Σε γενικές γραμμές, ο γύρος σημαίνει ότι η Instarem έχει αυξήσει τώρα τα 59,5 εκατομμύρια δολάρια από τους επενδυτές μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία ειδικεύεται στη μεταφορά χρημάτων μεταξύ χωρών της Ασίας με παρόμοιο τρόπο με το TransferWise είναι στις τράπεζες ως πελάτες και όχι ως καθαρά καταναλωτές. Σήμερα καλύπτει 50 χώρες και έχει γραφεία στη Σιγκαπούρη, τη Βομβάη, τη Λιθουανία, το Λονδίνο και το Σιάτλ.

Η Instarem δήλωσε ότι σκοπεύει να δαπανήσει τα χρήματα για επέκταση στη Λατινική Αμερική, όπου θα ανοίξει περιφερειακό γραφείο και θα διπλασιάσει Την Ασία με τη μετάβαση σε άδειες χρήματος σε χώρες όπως η Ιαπωνία και η Ινδονησία. Η εταιρεία βρίσκεται επίσης στην κορυφή της προσθήκης προπληρωμένων χρεωστικών καρτών, η οποία θα της επιτρέψει να εκδίδει κάρτες σε καταναλωτές σε 25 χώρες και να προσφέρει ευρύτερα την επιλογή στους τραπεζικούς πελάτες της. Αυτό συμβαίνει χάρη σε μια συμφωνία με την Visa .

Περαιτέρω, η εταιρεία συνεχίζει να επικεντρώνεται στην έξοδο μέσω IPO το 2021. Αυτό ήταν ένα σταθερό σημείο συζήτησης για τον Nanu, ο οποίος ήταν αρκετά ξεκάθαρος την επιθυμία του να πάρει την εταιρεία κοινό. Αυτό περιλαμβάνει αποφυγή προσφορών εξαγοράς. Όπως αποκάλυψε το TechCrunch πέρυσι η Instarem απέρριψε μια εξαγορά από έναν από τους τεχνολογικούς μονόκερες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Σχολιάζοντας την προσφορά, ο Nanu είπε ότι απλά «δεν ήταν το σωστό χρονοδιάγραμμα για εμάς».

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.