Μεταγραμμένο μετοχικό κεφάλαιο: Uber IPO, αύξηση Stash και περισσότερη κίνηση YC


Καλώς ορίσατε πίσω στην μεταγραφημένη έκδοση της μετοχής της Equity, το podcast του TechCrunch που επικεντρώνεται σε κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, που αποσυμπιέζει τους αριθμούς πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Έχουμε ξεκινήσει ένα πείραμα για τα μέλη του Extra Crunch που θέτουν τα λόγια του άκρως δημοφιλή podcast επιχειρηματικού κεφαλαίου Equity στα μάτια σας αντί για τα αυτιά σας

Αυτή την εβδομάδα, μαζί με τον Anu Duggal, τον ιδρυτή του Fondation Founders , η ομάδα συζήτησε

την επικείμενη IPO του Uber, το ρυθμό IPO του Q1, Η αύξηση του Stash και περισσότερες αλλαγές στο Y Combinator που είδε τον Sam Altman να καθίσει ως πρόεδρος του επιταχυντή.

Έτσι, αν δεν σας αρέσουν τα podcast, αλλά θέλετε ακόμα την καλοσύνη που είναι η Equity, μπορείτε να διαβάσετε το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας παρακάτω.

Για να έχετε πρόσβαση στην πλήρη μεταγραφή, . Μάθετε περισσότερα και δοκιμάστε το δωρεάν


Connie Loizos:
Γεια σας και καλώς ήρθατε στην Equity. Είμαι η συνθέτρια του TechCrunch της Silicon Valley Connie Loizos. Είμαι ενωμένος σήμερα με τον Alex Wilhelm του Crunchbase News.

Alex Wilhelm:
Γεια σας

Connie Loizos:
Γεια σας. Έχουμε επίσης έναν επισκέπτη στο στούντιο σήμερα από τη Νέα Υόρκη. Anu Duggal, συνιδρυτής του Ταμείου Ιδρυτικών Γυναικών, το οποίο έχει υποστηρίξει πολλές πραγματικά ενδιαφέρουσες εταιρείες από την πλατφόρμα Zola της πλατφόρμας γάμου μέχρι την εφαρμογή Tala, η οποία εξυπηρετεί τους ανθρώπους και τις αναπτυγμένες αγορές. Anu, ευχαριστώ πολύ για την ταλάντευση μέχρι σήμερα

Anu Duggal:
Ευχαριστώ πολύ που με έχεις.

Connie Loizos:
19659002] Anu Duggal:
Και εσείς.

Connie Loizos:
Έτσι θα μιλούσαμε για την εβδομάδα που ήταν αργή. Στην πραγματικότητα, μέχρι περίπου μια ώρα πριν, μιλήσαμε για να συζητήσουμε το γεγονός ότι υπήρξε αυτό … πολλά λόγια και καμία ενέργεια ακόμα στο front της IPO. Στη συνέχεια, το Reuters έσπασε την είδηση ​​ότι η Uber σχεδιάζει να ξεκινήσει την IPO τον Απρίλιο, η οποία είναι μόλις τον επόμενο μήνα. Και είναι επίσης ακριβώς στο τακούνι της αναμενόμενης IPO της Lyft, η οποία φαινομενικά βγαίνει στο τέλος αυτού του μήνα.

Alex Wilhelm:
Ναι. Και αυτό είναι απόδειξη ότι οι θεοί ειδήσεων εξακολουθούν να μισούν αυτή την παράσταση γιατί αυτό είναι, κάθε εβδομάδα που παίρνουμε και λέμε καλά δεν υπήρχε, ω, όλα τα νέα έσπασαν μια ώρα πριν. Έτσι Connie λεπτομέρειες εδώ είναι ότι προσδοκούμε ότι η IPO Uber θα χτυπήσει το Road Show τον Απρίλιο ή θα βγει πραγματικά τον Απρίλιο; Απαιτείται η δημοσιοποίηση του S-1 και η έναρξη της επίδειξης του Investor Road Show. Και μετά από αυτό, δεν είμαι πραγματικά σίγουρος πόσο καιρό χρειάζεται. Είναι ίσως σαν μια εβδομάδα αργότερα;

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.