Η Aura Vision υποστηριζόμενη από την YC αναλύει τα βίντεο για την παροχή νέων δεδομένων στους εμπόρους λιανικής πώλησης

Η Aura Vision υποστηριζόμενη από την YC αναλύει τα βίντεο για την παροχή νέων δεδομένων στους εμπόρους λιανικής πώλησης


Το Aura Vision το οποίο αποτελεί μέρος της τρέχουσας παρτίδας των νέων εταιρειών στο Y Combinator, βοηθά τους καταστηματάρχες να καταλάβουν ποιος επισκέπτεται τα καταστήματά τους και τι κάνουν εκεί

Με άλλα λόγια, αν θέλετε να δείτε (19459006) Το Aura Vision μπορεί να χρησιμοποιήσει τα υπάρχοντα βιντεοκάμερες ασφαλείας για να σας ενημερώσει

«Είμαστε επικεντρωμένοι στο ειδικό λιανικό εμπόριο – όλοι στην λιανική αγορά που δεν είναι παντοπωλείο», μου είπε ο διευθύνων σύμβουλος Daniel Martinho-Corbishley. "Παρέχουμε τις ιδέες τους για να τους βοηθήσουμε να καινοτομήσουν με επιτυχία."

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Martinho-Corbishley, τον CTO Jamie R. Lomelí και τον CPO Jonathan Blok. Ο Martinho-Corbishley είπε ότι και ο Lomelí και οι δύο διδάκτορες. έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον σχετικά με τη μηχανική μάθηση και το όραμα των υπολογιστών και «είδαν τις δυνατότητες βαθιάς μάθησης στη βιομηχανία λιανικής πώλησης», ιδίως αφού «ρίχτηκαν μια ματιά σε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω»

Υπάρχουν εταιρείες (19459009), το οποίο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο το 2011 και το υποστηρίζεται από το CrunchFund . Άλλοι είναι χρησιμοποιώντας τεχνολογία όπως wifi και bluetooth για την παροχή παρόμοιων δεδομένων.