Πώς να παρακολουθήσετε το Elon Musk να αποκαλύψει το μοντέλο Tesla Y

Πώς να παρακολουθήσετε το Elon Musk να αποκαλύψει το μοντέλο Tesla Y


Το Tesla έχει προγραμματιστεί να αποκαλύψει το μοντέλο Υ – το επόμενο ηλεκτρικό όχημα στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων – απόψε σε ένα γεγονός στο Λος Άντζελες, όχι μήνες, αλλά χρόνια πειράματα και συμβουλές από τον CEO 19659003]

Ο Tesla θα ζωντανέψει την εκδήλωση αποκάλυψης του μοντέλου Υ στις 8 μ.μ. PT μέσω του ιστοτόπου . Ωστόσο, οι χρήστες που θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να κατευθυνθούν στην τοποθεσία ( //www.tesla.com/modely ) πριν από την ώρα έναρξης των 8 μ.μ. Υπάρχει διαδικασία εγγραφής. Μόλις ολοκληρωθεί, εμφανίζεται μια νέα σελίδα με το μήνυμα "Σας ευχαριστούμε που εγγραφείτε. Θα σας στείλουμε μια πρόσκληση στις ώρες που θα οδηγήσουν στην εκδήλωση. "

Η TechCrunch θα είναι στην εκδήλωση για να κυνηγήσει άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για το μοντέλο Y καθώς επίσης να πάρει μια βόλτα στο συμπαγές SUV.

Τι να περιμένετε

Οι λεπτομέρειες για το συμπαγές SUV είναι ελάχιστες, αν και η Musk έχει παράσχει κάποιες πληροφορίες που οδηγούν στο γεγονός της έκθεσης Tesla Model Y στις 14 Μαρτίου.

19659004] Το μοντέλο Y αναμένεται να είναι 10 τοις εκατό μεγαλύτερο από το μοντέλο 3 και να κοστίσει 10 τοις εκατό περισσότερο, σύμφωνα με τον Musk. Θα έχει την ίδια μπαταρία με το μοντέλο 3, αλλά το profile beefier θα σημαίνει "ελαφρώς μικρότερη" εμβέλεια από το μοντέλο 3.

Η εκδήλωση της ημέρας θα πρέπει να απαντήσει σε πολλές αλλά όχι σε όλες τις ερωτήσεις. Αναμείνετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του οχήματος, όπως η εμβέλεια και η απόδοση, δύο αγαπημένα go-tos για το Musk. Η τιμή θα μπορούσε να αποκαλυφθεί επίσης. Αυτά τα είδη κηλιδωμένων σημείων δεδομένων μπορούν να δημιουργήσουν το buzz και την προσοχή. Αλλά η TechCrunch ενδιαφέρεται περισσότερο για το από το από το τι . [196590021] Αυτό που θα παρακολουθούμε είναι οποιεσδήποτε πληροφορίες για το πού παράγεται το μοντέλο Υ, , και ποια στρατηγική κατασκευής σχεδιάζει να ακολουθήσει η εταιρεία. Η TechCrunch θα δώσει επίσης προσοχή στον τρόπο με τον οποίο ο Tesla χειρίζεται τις κρατήσεις για το μοντέλο Y.

Ορισμένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Tesla προέρχονται από το πώς κατασκευάζει τα ηλεκτρικά του οχήματα. Η εταιρεία υπογράμμισε ιδιαίτερα αυτοματοποιημένα συστήματα και στη συνέχεια απέκλεισε αυτή την προσέγγιση. (19459022) Γιατί έχει σημασία

Το μοντέλο 3 εδώ και πολύ καιρό θεωρείται το πιο σημαντικό αυτοκίνητο της Tesla. Και εξακολουθεί να είναι. Χωρίς συνεχιζόμενες πωλήσεις του Μοντέλου 3, η Tesla θα στερείται το απαραίτητο κεφάλαιο για να παράγει το Μοντέλο Y.

Εν τω μεταξύ, το μοντέλο Y, εάν ο Tesla μπορεί να εφαρμόσει όλα τα μαθήματα που έμαθε από τα προβλήματά του με την παραγωγή Model 3, ένα χτύπημα για το αυτοκινητοβιομηχανία. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Musk βασίζεται στο μοντέλο Y για να επιτύχει το στόχο της εταιρείας να παραδώσει 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα μέχρι το 2020.

Οι Αμερικανοί εξακολουθούν να φαίνονται σαν SUV, ιδιαίτερα μικροί, και είναι μια όρεξη που έχει ξεπεράσει τα σύνορα των ΗΠΑ και σε άλλες σημαντικές αγορές όπως η Κίνα.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.