Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Zain Jaffer αρχειοθετεί αδίκημα μήνυσης τερματισμού εναντίον του Vungle


Ο Zain Jaffer υπέβαλε σήμερα μια δίκη κατηγορώντας την εταιρία κινητής διαφήμισης ότι τον τερματίζει αδίκως από το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου

Η δίκη παραθέτει ένα τμήμα του εργατικού κώδικα της Καλιφόρνιας ότι λέει "ρητά και συγκεκριμένα απαγορεύει τις διακρίσεις και αντίποινα από τους εργοδότες με βάση σύλληψη ή κράτηση που δεν οδήγησε σε καταδίκη"

Jaffer συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 σε ένα περιστατικό που αφορά τον νεαρό γιο του – συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης μιας αηδιαστικής πράξης για ένα παιδί και της επίθεσης με ένα θανατηφόρο όπλο. Τον περασμένο χρόνο οι κατηγορίες κατηγορήθηκαν ενώ το Γραφείο Εισαγγελέα του San Mateo δήλωσε ότι «δεν πίστευε ότι υπήρξε σεξουαλική συμπεριφορά από τον κ. Jaffer εκείνο το βράδυ», ενώ «οι τραυματισμοί ήταν αποτέλεσμα του κ. Ο Jaffer άρχισε να ψάχνει είτε να πουλήσει τις μετοχές του Vungle είτε να επιδιώξει μια αλλαγή ηγεσίας στην εταιρεία κάτι που αναφέρει στην δήλωσή του για το κοστούμι:

Μόλις απαλλάχθηκα από οποιαδήποτε αδικία, ανυπομονούσα μια φιλική σχέση με την Εταιρεία. Αντ 'αυτού, η Vungle προσπάθησε αθέμιτα και παράνομα να καταστρέψει την καριέρα μου, μπλοκάρει τις προσπάθειές μου να πουλήσω δικές μου μετοχές ή να μεταβιβάσω μετοχές σε μέλη της οικογένειας και προσπάθησα να με εμποδίσει να αγοράσω μετοχές της Εταιρείας

Η διαφορά δεν διευκρινίζει το ποσό που αναζητεί ο Jaffer, αλλά ο δικηγόρος του Joann Rezzo είπε στους Bloomberg ότι έχει ζημιά αξίας τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων δολαρίων . Όταν ρωτήθηκε για ζημιές, ο εκπρόσωπος της Jaffer μας έστειλε την ακόλουθη δήλωση από την Rezzo:

Το ποσό που θα απονεμηθεί θα είναι εξ ολοκλήρου στη διακριτική ευχέρεια της κριτικής επιτροπής. Η εταιρεία μου κέρδισε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια για έναν υπάλληλο που διεκδίκησε παρόμοιες απαιτήσεις έναντι της Allstate Insurance Company. Η πιθανή ανάκαμψη του κ. Jaffer είναι πολύ, πολύ υψηλότερη.

Η αγωγή που αναφέρεται αφορά έναν πρώην υπάλληλο της Allstate ο οποίος αποζημίωσε 18,6 εκατομμύρια δολάρια μετά την απολύσεά του, μετά από σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία και κατοχή μαριχουάνας σύνεργα. Όλες οι κατηγορίες τελικά απορρίφθηκαν

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη δίκη του Jaffer παρακάτω

Jaffer v. Vungle Conformed … από τον Scribd

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.