Μεταβλητό μετοχικό κεφάλαιο: Y Combinator, Airbnb και HotelTonight

Μεταβλητό μετοχικό κεφάλαιο: Y Combinator, Airbnb και HotelTonight


Ξεκινάμε ένα πείραμα για τα μέλη του Extra Crunch που θέτουν τα λόγια του άκρως δημοφιλή podcast επιχειρηματικού κεφαλαίου Equity στα μάτια σας αντί για τα αυτιά σας.

Αυτή την εβδομάδα η ομάδα συζήτησε το Y Combinator που μετακομίζει στο Σαν Φρανσίσκο , Η Airbnb που αποκτά το HotelTonight και μια έγχυση μετρητών στη βιομηχανία των οχημάτων.

Αλλά ίσως δεν σας αρέσουν τα podcasts. Ή ίσως να μην εγγραφείτε ακόμα στο Equity (γιατί όχι;). Παρακάτω είναι η μεταγραφή του επεισοδίου αυτής της εβδομάδας, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε τι χάσατε.

Για πρόσβαση στην πλήρη μεταγραφή, γίνετε μέλος της Extra Crunch. Μάθετε περισσότερα και δοκιμάστε το δωρεάν.


Kate Clark: Γεια σας, και καλωσόρισα στην Equity. Είμαι η Kate Clark της TechCrunch, και εγώ εντάχτηκα αυτή την εβδομάδα από τον Alex Wilhelm από την Crunchbase News

Alex: Hey Kate. Πώς είσαι;

Kate Clark: Είμαι καλός. Είναι καλό να έχεις στο στούντιο αυτή την εβδομάδα.

Alex: Είναι. Βρέχει εδώ. Είναι τρομερό. Ο καιρός δεν είναι αυτό που περίμενα όταν μετακόμισα εδώ επτά, έξι χρόνια πριν, αλλά δεν ξέρω, είμαστε ακόμα στη μέση του σύμπαντος της τεχνολογίας, οπότε δεν είναι τόσο κακό.

Kate Clark: Εγώ Είναι ένα Σιάτλιτιτ, οπότε προσπαθώ να μην διαμαρτύρονται για τη βροχή, αλλά αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό.

Alex: Εντάξει, ένα ακόμα πράγμα σε αυτό. Είμαι από το Όρεγκον και έφυγα για κάποιο λόγο και τώρα είμαι πίσω και ο καιρός με ακολουθεί.

Kate Clark: Ναι, έτσι αισθάνομαι. Εντάξει. Λοιπόν, υπάρχει ένας τόνος ειδήσεων αυτήν την εβδομάδα, οπότε θέλω να χτυπήσω μερικά πράγματα ακριβώς από το ρόπαλο.

Kate Clark: Ας ξεκινήσουμε με τις Precursor Ventures. Το Precursor Ventures είναι ένα προενταξιακό ταμείο υπό την καθοδήγηση του Charles Hudson. Έχουν κλείσει ένα ταμείο ύψους 31 εκατομμυρίων δολαρίων αυτή την εβδομάδα, το οποίο είναι διπλάσιο από το μέγεθος του ταμείου τους

Alex: Αυτό είναι διασκεδαστικό, γιατί το πρώτο αμοιβαίο κεφάλαιο ήταν στην πραγματικότητα 15,3 εκατομμύρια, γι 'αυτό είναι λίγο περισσότερο από διπλάσιο. πιθανότατα πυροβόλησε για περίπου διπλάσιο, και αυτό που είναι δροσερό είναι ότι πήγαινε πίσω από τα αρχεία, και ο Charles Hudson, το είδος του κύριου προσώπου στον πρόδρομο ήταν ένας επισκέπτης πίσω τον Ιούνιο του 2017, πράγμα που σημαίνει ότι η Equity είναι επίσημα παλαιά

Alex: Αυτό είναι τρομακτικό. Προχωρώντας, η Coral Capital αύξησε το ποσό των 46 εκατομμυρίων δολαρίων, και αυτό είναι ενδιαφέρον, λόγω της γενεαλογίας της. Kate, τι ήταν πριν το λεγόταν Coral Capital;

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.