Οι επενδυτές των επιχειρήσεων και οι εκτελούντες την εκκίνηση λένε ότι δεν χρειάζονται την Elizabeth Warren για να τους υπερασπιστούν από τις μεγάλες τεχνολογίες

Οι επενδυτές των επιχειρήσεων και οι εκτελούντες την εκκίνηση λένε ότι δεν χρειάζονται την Elizabeth Warren για να τους υπερασπιστούν από τις μεγάλες τεχνολογίες


Η απάντηση στο αίτημα της Ελίζαμπεθ Γουόρεν να ρυθμίσει και να διαλύσει ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας του έθνους οι επιχειρηματίες που επενδύουν σε τεχνολογικές εταιρείες συμβουλεύουν τον προεδρικό ελπίδα να κινηθεί αργά και να μην σπάσει τίποτα .

Το σχέδιο Warren ζήτησε να διοριστούν οι ρυθμιστικές αρχές για να επιβλέπουν την αποδέσμευση αρκετών εξαγορών που ήταν κρίσιμες για την ανάπτυξη της βασικής τεχνολογίας που καθιστά το Facebook το Google του Alphabet και το Facebook κοινωνικό media giant τόσο κερδοφόρο … και Zappos

Η Warren θέλησε επίσης να θεσπιστεί ρύθμιση που θα εμπόδιζε τις εταιρείες που πραγματοποιούν πάνω από 25 δισεκατομμύρια δολάρια που λειτουργούν ως κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ή πλατφόρμες αναζήτησης ή αγορές από εταιρείες που πωλούν επίσης υπηρεσίες σε αυτές τις αγορές

.

"Όπως λένε στο Μπρόντγουεϊ," πρέπει να έχεις ένα τέχνασμα "και αυτό είναι σαφώς Warren's," sa ys Ben Narasin, ένας επενδυτής σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων της χώρας, η New Enterprise Associates, η οποία έχει 18 δισεκατομμύρια δολάρια υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία και έχει επενδύσει σε καταναλωτικές εταιρείες όπως η Jet, ένας διαδικτυακός και κινητός λιανοπωλητής που ανταγωνίστηκε με την Amazon και πωλήθηκε στην Walmart για $ 3,3 δισ.

"Πριν από δεκαετίες, στην κορυφή της ιαπωνικής ανάπτυξης ως ανταγωνιστή της τεχνολογίας στην παγκόσμια σκηνή, η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να διαλύσει την IBM . Αυτό δεν είναι ένα νέο μοντέλο και δεν έχει κανένα νόημα ", λέει ο Narasin. «Εμείς επιβραδύνουμε τη χώρα μας, την οικονομία μας και την ικανότητά μας να καινοτομούμε όταν η κυβέρνηση γίνεται υπερβολικά επιθετική στις προσπάθειες για τη διάσπαση των εταιρειών τεχνολογίας, επειδή βλέπουν τους φακούς προηγούμενων δεκαετιών, όταν λειτουργούν σε μια μελλοντική δεκαετία πραγματικότητας. Και αυτό θα περάσει ».

Ο Μπαλατζί Σιρινβασάν, ο επικεφαλής της τεχνολογίας του Coinbase, πήρε στο Twitter για να δώσει τις σκέψεις του για το σχέδιο Warren. "Εάν μεγάλες εταιρείες όπως η Google, το Facebook και το Amazon εμποδίζονται να αποκτήσουν νεοσύστατες επιχειρήσεις, αυτό ουσιαστικά μειώνει τον ανταγωνισμό", γράφει ο Sirinivasan.

«Υπάρχουν δύο ξεχωριστά ζητήματα εδώ που συγχωνεύονται. Ένα ζήτημα είναι ότι χρειαζόμαστε ρύθμιση για τις εταιρείες πλήρους πλατφόρμας. Και η απάντηση είναι απολύτως, "λέει ο Venky Ganesan, διευθύνων σύμβουλος της Menlo Ventures. "Αυτές οι πλατφόρμες έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην κοινωνία γενικά και έχουν τεράστια επιρροή."

Αλλά ενώ οι πλατφόρμες πρέπει να ρυθμιστούν, ο Ganesan λέει ότι η προσέγγιση του γερουσιαστή Warren είναι μια άσκηση υπερβολικής ανταπόκρισης

. λαμβάνοντας μια μπάσκετ σε μια μάχη μαχαίρι. Είναι συντριπτική και δεν είναι ανάλογη με τα θέματα ", λέει ο Ganesan. "Δεν νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας τα επιχειρηματικά κεφάλαια ανησυχούν για τον ανταγωνισμό από αυτές τις μεγάλες εταιρείες πλατφορμών. [And]όπως συνιστά η πρόταση, θα δημιουργούσε περισσότερα εμπόδια και όχι λιγότερα. "

Χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Warren για τις αντιμονοπωλιακές υποθέσεις που ασκήθηκαν εναντίον εταιρειών όπως η AT & T και το η Microsoft να προχωρήσει, λέει ο Ganesan. "Θέλουμε να έχουν οι τεχνοκράτες στη FTC να βρουν τον σωστό δρόμο για να φέρουν την ισορροπία".

Ο Kara Nortman, συνεργάτης με την εταιρεία Upfront Ventures στο Λος Άντζελες, ανησυχεί επίσης για τις δυνατότητες

"Οι ιδιαιτερότητες της πολιτικής που παρουσιάστηκε με θεωρούν ότι έχουν δυνητικά αρνητικές συνέπειες για την καινοτομία. Αυτές οι εταιρείες χρηματοδοτούν τεράστιες πρωτοβουλίες καινοτομίας στη χώρα μας. Δημιουργούν θέσεις εργασίας και αναλαμβάνουν κινδύνους σε τομείς τεχνολογικής ανάπτυξης όπου θα μπορούσαμε ενδεχομένως να πέσουμε πίσω από άλλες χώρες και να καταλήξουμε στη μείωση της ποιότητας ζωής μας », λέει ο Nortman. "Δεν βλέπουμε ότι η καινοτομία ή η πρωτοβουλία προέρχονται από την κυβέρνηση – ή ότι η υποστήριξη για την ενθάρρυνση της μετανάστευσης και κατ 'επέκταση την αγκαλιάζοντας τους ταλαντούχους ξένους επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να αναπτύξουν νέες τεχνολογίες και επιχειρήσεις."

Η Nortman βλέπει την ανακοίνωση του Warren να αρχίσει διάλογο μεταξύ κυβερνητικών ρυθμιστικών αρχών και μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας

"Ελπίζω ότι αυτή είναι η αρχή ενός διαλόγου που είναι εποικοδομητικός", λέει ο Nortman. "Και δεδομένου ότι η Elizabeth Warren είναι ένας πολύ προσεκτικός υπεύθυνος χάραξης πολιτικής, αυτό είναι πιθανό το πρώτο σάλιο προς μια δέσμευση με την τεχνολογική κοινότητα να συνεργαστεί σε θέματα που όλοι θέλουμε να δούμε λύσει και ότι ορισμένοι από εμάς αφιερώνουμε την καριέρα μας για να βοηθήσουμε στην επίλυση. "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.